Vranješ (© AFP)
Vranješ (© AFP)

Ognjen Vranješ prvi put o Partizanu: Nikad nisam rekao ružnu reč! Dolazim da vratimo pobedničke dane

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.05.23. | 08:53

„Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena“, kaže štoper koji je pred potpisom za crno-bele

Uprava hoće, navijači neće. Hoće i Ognjen Vranješ, te ako se realizuje najavljeni dolazak u Partizan jasno je da će, makar u početku, biti na meti Grobara, gnevnih što se angažuje nekadašnji štoper Crvene zvezde.

Možda pristalicama crno-belih ne smetaju igrački kvaliteti bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, koliko njegova prošlost, te davni komenatari kojima je stao na žulj fanovima Parnog valjka.

Izabrane vesti

Mada, doskorašnji fudbaler Hatajea uverava da se vodio isključivo sportskim motivima kad je prihvatio ponudu iz Humske.

Odmalena sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, igrača i klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala“, istakao je Vranješ u izjavi Kuriru.

Najavljeno je da bi Ognjen već tokom ove sedmice trebalo da potpiše ugovor i tako postane prvo pojačanje crno-belih posle razočaravajuće sezone na svim frontovima.

Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima“.

Koliko bi moglo da mu bude neprijatno ako dođe moglo se zaključiti tokom utakmice sa Voždovcem. Grobari su mu transparentima i skandiranjem jasno stavili do znanja da je nepoželjan.

Za Partizan i njegove navijače nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči. Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti“, dodao je Ognjen Vranješ.


tagovi

Ognjen VranješFK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara