FOTO: AFP
FOTO: AFP

"Bolje da si samo otišao"

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.20. | 18:27

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Andrej Kančeljskis ljut je zbog toga što Pogba stalno govori o napuštanju kluba

Teško će Mančester Junajted ikad povratiti novac koji je leta 2016. godine izdvojio za Pola Pogbu. Tada je engleski klub Juventusu platio astronomskih 105.000.000 evra, načinivši Francuza u tom trenutku najskupljim fudbalerom sveta, da bi Francuz za nešto više od četiri godine, koliko je do sada proveo na Old Trafordu, tek na trenutke demonstrirao epitete jednog od najtalentovanijih vezista sveta, koje je zavredneo nastupima u torinskom klubu. 

Zbog povreda ga često nije bilo na terenu, a i onda kada je igrao neretko je delovalo da mislima nije na travnatoj podlozi Old Traforda. Praktično da nije prošao prelazni rok u kome se nije spekulisalo o Pogbinom mogućem odlasku, o čemu je i sam fudbaler povremeno govorio. Poslednji put u oktobru ove godine na okupljanju reprezentacije Francuske, kada je još jednom istakao kako je njegov san da jednog dana zaigra za Real Madrid, indirektno se udvarajući kraljevskom klubu. I Andreju Kančeljskisu je prekipelo. Bivši ruski fudbaler, koji je za Junajted nastupao pod trenerskom palicom ser Aleksa Fergusona od 1991. do 1995. godine, izgubio je strpljenje.

Izabrane vesti

"Pogba stalno govori o napuštanju Mančester Junajteda, tako da što se mene tiče, bolje bi bilo da je samo otišao. Ukoliko stalno govoriš ’Ne sviđa mi se ovo, ne sviđa mi se ono, želim da idem’, onda samo idi. Napusti klub. Nema problema", rekao je Kančeljskis.

Rus kao jedan od problema vidi i Pogbinog agenta, Mina Rajolu.

"Naravno da je i Rajola veliki problem, jer stalno govori da Pogba nije zadovoljan u Junajtedu. Ako želiš da dođeš i igraš za Junajted, moraš da otvoriš srce, da igraš 100 odsto. Sramota je jer Pogba je odličan igrač."

Nekadašnje krilo mančesterskog kluba na kratko se osvrnulo i na igre Džesija Lingarda.

"Za mene je on odličan igrač, ali je problem što ne igra svaku utakmicu na istom nivou, baš kao i Denis Irvin. Mora da bude konstantan. Odigra odlično jednu utakmicu, a onda užasno narednu", zaključio je Kančeljskis.


tagovi

Pol Pogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara