Bolnica u Pazaru pred dolazak na Marakanu: Stanojlović povredio Kljajića

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 11:32

Nenadu Gavriću dijagnostifikovana mononukleoza

Pazarska "Bolnica na kraju grada" radi punom parom. Posle treninga u četvrtak, spisku pacijenata dodato je novo ime – Filip Kljajić. Pouzdani čuvar mreže dobio je uspomenu od napadača Slobodana Stanojlovića, još jednog Partizanovca na privremenom radu kraj Jošanice i Raške, koji ga je nesrećno napucao loptom sa odstojanja od dva metra.

Izabrane vesti

"U pitanju je lakat. Dijagnostikom smo ustanovili da je povreda, ipak, lakše prirode, pa Kljajiću predstoji mirovanje između sedam do 10 dana", referiše klupski lekar Faruk Pašović.

To znači da Kljajić sigurno propušta nedeljno gostovanja u Ljutice Bogdana (16.00, Arena 1 Premium), što bi Lazaru Slavkoviću, takođe nekadašnjem đaku crno-belih sa mlađe reprezentativnim pedigreom, trebalo da donese prve minute u Mozzart Bet Supeligi.

Po pitanju ostalih "ranjenika" iz plavog tabora, situacija se popravlja. Bojica Nikčević sanira povredu plantarne fascije i mišića stopala, dok Miloš Filipović i dalje oseća bol zbog povrede međurebarnog mišića. Oba krila neće igrati protiv Crvene zvezde, kao ni prema napred polivalentni Nenad Gavrić, čija je dijagnoza – mononukleoza.        

"Nikčević se vraća u trenažni proces. Posle terapija, njegovo stanje je znatno bolje. Bolje je i Filipović, koji će biti na raspolaganju stručnom štabu Aleksandra Stankovića za naredni meč u Novom Pazaru, protiv Kolubare iz Lazarevca", najavljuje Pašović.

Na Gavrićev povratak moraće još malo da se pričeka.

"Predstoji mu još nekoliko sedmica do vraćanja u normalan ritam treninga. Više informacija imaćemo posle pauze u Mozzart Bet Superligi zbog obaveze nacionalne selekcije", kaže lekar Novog Pazara.                         

Sezonu je još na zimskim pripremama u Antaliji završio defanzivni vezista Semir Alić. Kapiten omladinske selekcije Plavih nedavno je operisao prednje ukrštene ligamente kolena, pa ga čeka dug period oporavka.


tagovi

Filip Kljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara