Komentari na vest

Bomba iz Gornjeg Milanovca: Filip Stuparević pred potpisom za Metalac

b

batistuta

pre gotovo 3 godine

bio ozbiljan talenat ali sve ostalo nista........
N

Nije tacno

pre gotovo 3 godine

Nikada nije bio ozbiljan talenat. Nudio se svima,niko ga nije hteo. Igrao za Ofk,Rad i Vozdovac. Ne zna se gde je bio gori. Ali imao je dogovor sa Stolicom koji ga je gurao u Vozdovcu i u reprezentaciji. Dzaba sve.
N

Nindza

pre gotovo 3 godine

Ovo da mu Watford nije placao platu moze samo glup covek da proguta i poveruje.Pa nije ovo Cirkus Ling Long liga pa da ne bude isplacen na vreme.Watford igrao premier ligu i kao nema para za platu.Bolje da ste napisali oteran je i gledaju kako lakse da ga oteraju (da im ne uzme previse).
g

gfgfg

pre gotovo 3 godine

A uz to Wotford vazi za tim koji trosi mnogo i placa igrace tako da ne moze da im pariraju Milan ili Roma i dobar deo Premijer lige. Evo vratili se cas posla u Premijer ligu a sezone kada su ispali vise od 100 milki na pojacanja istresli i nikog nisu pustili da ode. Ovo je smesno skoro kao da su rekli PSZ ili Siti nemaju za plate. Gde mi zivimo i sramota je ovog sto pise ovako nesto naruceno. Ovakva tri ne vrede koliko jedan Prestiz, ali je naslov senzacionalno pojacanje
n

nikola1992

pre gotovo 3 godine

Ovo je mozda i svetski rekord. Uspeo je da ode i vec da se vrati, a jos ni iz bonusa nije izasao. Kako su krenuli roditelji i menadzeri, uskoro ce klinci da odlaze i vracaju se u kadetima.
G

GOST!

pre gotovo 3 godine

On je suspendovan u Votfordu, samo ga izmite. To je Stolicina strela. Samo nigde nije pogodio, sad ce kod Lazetica da bude najjaci igrac lige
G

Gostyyy

pre gotovo 3 godine

A ja se cudio otkud on u GM, sa drustvom sedeo u kaficu. Nisam ni pomislio da ce da potpise za Metalac, obicno takvi koji gledaju sto pre da pobegnu odavde, oni se i ne vracaju, pogotovu ako u biografiji stoji ime nekog poput Votforda, onda ego dolazi do izrazaja. U svakom slucaju puno srece i golova momku.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Ostaje nejasno kako je ovaj momak uopste zavrsio u Votfordu...ocekivano nije ni debitovao za njih
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

dosta igraca je pribliznog kvaliteta iliti prosecnog kvaliteta i onda menadzeri dolaze do izrazaja . Gurne se klinac u reprezentaciju i cim se to desi kojekakvi Votfordi su zainteresovani za probe . Iza njega stoji neko i eto kako je zavrsio u Votfordu
z

zasto?

pre gotovo 3 godine

Ne zalazim u kakvoj je formi, Ali postavljam javno pitanje zasto jedna Vojvodina nije mogla da dovede Stuparovica?
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Zato što je igrač ispod proseka uvel bio. Taj Vodford nije video, sve sto je igrao bilo je u Voždovcu i to kod Stolice, bez ikakve statistike.
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Čim se on nije pokazao u Vozdovcu drugi put i u Pribramu, teska prica da ce i ovde uspeti da ozivi karijeru, iako mu je tek 21. Eto sreće da gresim..
a

as

pre gotovo 3 godine

Kakvo oživljavanje karijere? Kad je njemu karijera bila živa, da bi je oživljavao? Momak je sa 21 godinom dao 4-5 golova u ligama koje igraju Voždovac i Pribram.
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Da bi ozivio karijeru prvo je moras imati