Bomba kakvu Crna Gora ne pamti: Bolonja daje 5.500.000 evra za vunderkinda Budućnosti

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.23. | 18:27

Juventus ponudio 3.000.000 evra i gubi trku

Najavio je pre nekoliko dana Andrija Delibašić, sportski direktor Budućnosti, da će transfer Vasilija Adžića zatresti Crnu Goru. I bio je u pravu! Na pomolu je posao kakav se u toj zemlji ne pamti.

Kako su objavili italijanski mediji, Bolonja je poslala Budućnosti ponudu od 5.500.000 evra za Vasilija Adžića! I još 20 odsto od sledeće prodaje! U pitanju je mladi vezista za kojeg kažu da je talenat kakav odavno nije viđen u Podgorici.

Izabrane vesti

Da se zaista radi o vunderkindu crnogorskog fudbala govori i podatak da je Juventus takođe zagrizao da ga dovede, ali je njegova ponuda dosta slabija od Bolonjine – 3.000.000 evra. Štaviše, emisari Stare dame su lično bili u Podgorici da se dogovore oko uslova transfera, ali onda se umešala konkurencija iz Serije A i sada Bolonjezi vode trku. Ali, očekuje se i reakcija crno-belih.

Vasilije Adžić ima samo 17 godina, prošao je omladinsku školu Budućnosti, igra na pozicijama centralnog i ofanzivnog veziste. Ove sezone je skupio 19 nastupa za podgoričke Plave, postigao pet golova, dok je za dva asistirao.


tagovi

Vasilije AdžićBudućnost PodgoricaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara