Bonifejs: Kako da budem zadovoljan? Trebalo je već da dam 25 golova (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.09.23. | 17:06

Mentalitet koji obećava...

Napadač iz Nigerije Viktor Bonifejs (22) jedan je od igrača ka kome su upereni svi reflektori na startu seone. Uz Serua Girasija iz Štutgarta, Bonifejs je najviše pokazao u Bundesligi, s tim što njegovi golovi imaju nešto veću težinu. Razlog su godine i činjenica da mu je svaki od dosadašnjih osam pogodaka drastično povećao cenu. Procene su da bi Leverkuzen, ukoliko Nigerijac ovako nastavi, mogao već idućeg leta da za njega uzme 100.000.000 evra!

Bonifejs je tokom proteklog vikenda oborio zanimljiv rekord nekadašnjeg napadača Bohuma Uvea Vegmana iz sezone 1994/95. Vegman je na startu pomenute sezone, u prvih pet kola, uputio 35 udaraca ka golu rivala. Viktor Bonifejs u prvih pet rundi ove jeseni ispalio je čak 38 hitaca ka golu protivnika.

Izabrane vesti

Kada su mu novinari skrenuli pažnju na taj podatak Nigerijac baš i nije bio srećan...

"Ne, zaista ne mogu da budem zadovoljan. Kako bih bio? Ako 38 puta šutirate ka golu, morate da postignete makar 25 golova. Ja sam postigao osam. Nemam naročitog razloga da budem srećan zbog toga".

Ima snagu, ima brzinu, vrlo dobru tehniku... Sa ovakvim mentalitetom, čini se, tu su svi uslovi da postane jedan od najboljih napadača na svetu.

Podsetimo, Bonifejs je letos stigao u Bajer iz belgijskog Uniona za 20.000.000 evra. Na prvih sedam mečeva u svim takmičenjima za novi klub, pored osam pogodaka, podelio je i tri asistencije.



tagovi

Viktor Bonifejs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara