Komentari na vest

Bonuči okrivio sistem kvalifikacija: Ludilo je da izgubiš jedan meč i ne odeš na Mundijal

A

Alessandro

pre oko 2 godine

Mundijal bez Italije je bezveze, i to drugi zaredom ali sami su krivi a ne sistem. U kvalifikacionoj grupi su bili reprezentacija iz prvog šešira, zvanični su prvaci Evrope, protiv Makedonaca su imali prednost domaćeg terena i ne znam šta su više mogli da imaju na svojoj strani a da nisu ništa iskoristili. Jedino još da im se uoči kvalifikacija dodeli specijalna pozivnica pa da ne igraju kvalifikacije!
M

Maestro

pre oko 2 godine

Zasto majstore nisi dobio Svajcarsku pa ne bi igrao u barazu,i zasto u tom barazu nisi dobio Makedoniju,nije ti kriv sistem kvalifikacija,nego si mnogo toga promasio protiv Makedonije..
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Jeste neobicno, ali sistem je pre svega da pobedjujes druge, a ne da ne gubis. Da su imali vise pobeda isli bi na SP direktno. Sa druge strane ono sto nije valjalo je sto se igrao samo jedan mec i domacini su bili izuzetno favorizovani. Svi su pobedili osim Italije, i polufinala i finala. Ako se vec igra jedan mec, onda je trebalo u nekoj neutralnoj zemlji da bude.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Kao covjek izgleda pozitivno. Njegova Italija je bila često povlascena. Ovo je u pravu. Zašto Afrikanci mogu imati dvomeč, a kod nas da nema. Sve zbog novca, jer su raspored pretrpeli. Siguran sam da bi Italija dobila Makedoniju i Makedoniji.
G

Gost76

pre oko 2 godine

Afrikanci moraju u baraz i kada zavrse grupu kao prvoplasirani, nema direktnog odlaska na prvenstvo. I onda se desi da se sastanu dvije najbolje africke selekcije(Senegal i Egipat) i da jedna od njih mora da ispadne. E to je nepravda, a ne ovo sto prica Bonuci, cija reprezentacija ne moze da savlada Bugarsku, Irsku, Svajcarsku i Makedoniju.
I

Istina

pre oko 2 godine

Sve je u pravu!
G

Gostinjo

pre oko 2 godine

Nije mu smetalo kada mu je brat po pokvarenosti otkinuo glavu onom crncu u finalu.
K

Katar 22

pre oko 2 godine

Nije svejedno da igras grupu sa Litvanijom, Bugarskom, Severnom Irskom, Farska Ostrva... ili da budes u Juznoamerickim kvalifikacijama. Da je Italija igrala tamo sigurno bi imala isto 4-5 poraza od Brazila, Argentine, Urugvaja Cilea,Kolumbije...
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Tipičan Juventino, uvek neko drugi kriv. Imali ste sve u vašim rukama poslednja 3 kola kvalifikacija i niste mogli da pobedite 2 malo je reći neozbiljne reprezentacije za jednu Italiju ili da dobijete direktne rivale Švajcarce. Priznaj poraz, shvati gde si pogrešio i kreni dalje ako imaš obraza.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Bas to ne ide uz Juventine da je neko drugi kriv, to vise ide uz kineze iz milana!!! Nadji mi izjavu igraca Juventusa u zadnjih 20 godina gde se zale na nesto i nekog? Ne pamtim izjavu, Juventus je po tome ekstremno zatvoren klub, retko ko daje izjave takvog tipa. Ne znam o cemu pricas. Kuknjava je uvek iz Kine!!! Iako Italija nema sta da kuka, svoju sansu su propustili protiv trecerazredne reprezentacije kakva je Makedonija, koliko god meni drago bilo sto je Makedonija izbacila Italiju, i jos bih srecniji bio da su to i sinoc uradili Portugalu, ali sinoc se videlo da je to nivo fudbala, tipa treca liga Engleskog fudbala!!! Tako da Bonuci nema sta da se zali, ne Bonuci nego niko iz Italije, jer jednostavno od Makedonije ne smes da izgubis mec.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

@nadrealno evo navešćemo samo primere iz evrope jer ste na calcopoli osetljivi. Pamtim kukanje na suđenje protiv Mančestera i igru Roj Kina 1999. kukanja oko žutog kartona za Nedveda 2003, pamtim kukanja na to što ste po snegu ispali od Lecha 2011, onda žaljenje na stanje terena protiv Galatasaraja 2013 itd itd.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pamtim ja ove godine posle svakog nerešenog rezultata milanskih klubova je kuknjava, ove sezone samo 7,8 puta. Pa ti vidi. Za proslu da ne govorim. A u zadnjih 10 godina to je kuknjava koja se broji u stotinama primera, tako da je vise Milanski da se kuka u svakom slucaju.... A ti nadje 4 slucaja u zadnjih 30 god, a ja u sezoni za nama desetak kukanja od strane milanskih klubova. Nije im ove godine Juventus neprijatelj, pa ne znam o cemu se radi, Juventus je 4 na tabeli.
М

Македонец Штип

pre oko 2 godine

Да, системот е луд. И Македонија загуби еден натпревар и остана без Мундијалот...
G

Gost76

pre oko 2 godine

Egipat je druga najbolja reprezentacija u Africi, osvojila je srebro na africkom kupu nacija i ne ide na prvenstvo jer joj je u baraz dosla zvanicno najbolja reprezentacija u Africi, Senegal. E to je los sistem prijatelju, a ne tvoja Italija koja je eliminisana od 50 puta slabije ekipe
g

gogija

pre oko 2 godine

Egipat realno i ne zasluzuje da igra na SP jer su retko losa ekipa.
G

Gost76

pre oko 2 godine

Istina je da su tanka reprezentacija, ali pazi, prvoplasirani su u grupi u kvalifikacijama i ides u baraz. I ni manje, ni vise nego na najjacu reprezentaciju. To je problematican sistem, koliko god oni tanki bili.. Sa druge strane, na Africkom kupu nacija su, uprkos ne bas sjajnim predstavama, eliminisali objektivno bolje reprezentacije(Kamerun,Obala Slonovace, Maroko), u finale sa Senegalom, sto je za rispekt. Znaci po svim parametrima si drugi na kontinentu i opet nije dovoljno za Katar.. I na sve to dodje Bonuci da se zali sto je njegovoj Italiji pala Makedonija..
G

Gost78

pre oko 2 godine

Imao si kompletne kvalifikacije da dokazes da zasluzujes, zavrsis kao drugoplasirani u grupi, dobijes priliku da ides kroz baraz, eliminise te reprezentacija koja je 10 puta slabija po svim parametrima i kriv ti je sistem? Hahaha.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Druze igrao si kod kuce protiv makedonije...daj nemoj me sprdati imas vecu platu od 7-8 igraca makedonije zajedno i pricas o sistemu. Sto vas vise placaju sve vise kukate. Sta mislis kako je coveku u italiji (da ne uzimam primer srbiju) koji radi za 1500e i recimo zbog jedne greske ostane bez posla, a grani porodicu. Bolje bi ti bilo da cutis.
M

Marko Pozega

pre oko 2 godine

Nisu pobedili na svom terenu Bugarsku, Svajcarsku i Makedoniju, KRAJ PRICE.

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

+ S. Irsku
D

Damir92

pre oko 2 godine

U pravu je mozemo da pricamo kako su losi Italijani ali realno bolji su i od Juzne Koreje , Irana, Ekvadora i jos par tih reprezentacija koje su se kvalifikovali. Evropske reprezentacije moraju da imaju vise ucesnika jednostavno bolji su. Kad je poslednji put neka reprezentacija vam Evrope osvojila SP. 2002 Brazil pre 20 godina ipak je evropa korak vise u odnosu na ostale.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Pa nisam bas siguran da bi pobedili ekvador sa ovom igrom, ne znam koliko pratis, ali vidim ne dovoljno ekipe iz juzne amerike. Njih je jedna kosta rika u grupi dobila kad su igrali zadnje sp...a sto se evrope tice zameni poljake sa italijom ako hoce i to ti je puna kapa...u evropi ti vise niko ne zasluzuje da igra sp, ovo je sasvim dovoljan broj...
N

Nsbskava

pre oko 2 godine

Ja se iskreno ne slazem da Evropa mora da ima više ucesnika. Slazem se da su bolje reprezentacije u Evropi, ali Evropa već daje pola učesnika, ili skoro pola za celo prvenstvo, a to je samo 1 kontinent, preostalo jos 5 kontinenata. Ko je kriv Italiji sto ne mogu da pobede Svajcarce , a bogami ni Makedoniju. Stalno ti Italijani iz Juventusa nesto kukaju, te nije fer, te hocemo Superligu, a istina je da ne mogu da pobede Makedoniju, a ni Porto, Viljareal, Ajax itd...

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Bili bolji ili ne zato se to zove svetsko prvenstvo. Evropljani imaju evropsko prvenstvo i tu mogu da se macuju izmedju sebe do mile volje. Napomenuo jedan poraz, a nije napomenuo 4 neresene utakmice u kvalifikacijama u slobodno mogu da kazem smesnoj grupi na papiru za njih. Kao sto kaze ovaj komentar ispod, imali su 8 utakmica da dokazu da zasluzuju da odu na SP i nisu uspeli i to je to.
A

Ajde

pre oko 2 godine

Zao mi je sto je Italija ispala, ali ovakva izjava je glupost. Imali su pre ovoga 8 utakmica da dokazu da zasluzuju da idu dalje, pritom su i baraz igrali kod kuce. Nema sta dalje da se prica.