Borac pravi šampionski tim: Pregovara se sa Zakarićem, Babić najveća želja

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.01.20. | 16:25

Pitanje je šta je realno

U napadu je Srđan Vujaklija, odbranom komanduje bivši štoper crno-belih Marko Jovanović, tu su još Marko Mirić i Vladimir Volkov... Borac iz Banjaluke namerava da i u ovom prelaznom roku ispoštuje ustanovljenu tradiciju i pokuša da dovede fudbalere koji su se afirmisali u Srbiji.

Takva politika do sada je dala ozbiljne rezultate. Tim sa Gradskog stadiona je trenutno trećeplasiran u prvenstvu BIH, i ima samo bod manje od lidera Sarajeva. Dakle, gaje u Banjaluci šampionske ambicije.

Izabrane vesti

I rade na tome da ojačaju tim Branislava Krunića. Na meti Borca je bivše krilo Partizana Goran Zakarić.
Sa Zakarićem smo razgovarali i moram da kažem da smo daleko od dogovora, jer je njemu prioritet odlazak u inostranstvo, odnosno u Tursku. Ukoliko ne pronađe angažman, razgovaraćemo ponovo i pokušati da nađemo zajednički jezik zajednički jezik”, poručio je predsednik Borca Zeljković.

Borcu je interesantan i član novosadsadskog Proletera Stefan Čolović, dok se Banjalučani nadaju i velikoj bombi. U vidu štopera Crvene zvezde Srđana Babića.
“Sa čelnicima Beograđana smo neformalno razgovarali o Babiću, ali ne i s njim. To bi u ovom trenutku bilo nekorektno, jer je na pripremama kluba na Kipru i ukoliko se nametne novom treneru Dejanu Stankoviću, postoji mogućnost da ostane na Marakani. Vrlo verovatno će ostati u Zvezdi ukoliko Miloš Degenek odeTako da i tu moramo sačekati da vidimo šta će biti. U pregovorima smo sa još nekoliko interesantnih fudbalera, ali o njihovim imenima ne bih govorio jer su pod ugovorom”, dodao je Zeljković.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara