Komentari na vest

Borjan dao Slovanu nadu, Pjero nastavio da ga proganja! Zveči prečka od Kankavine bombe, Makabiju i Rendžersu prednost

t

toliko...

pre 9 meseci

pored ovakvih navijaca zvezde nama ne trebaju grobari...
A

Aljoša Lakatus

pre 9 meseci

Mene iskreno sramota da navijam za klub koga sudija mora da spasava sa nepostojecim penalom da ne izgubi od malog TSCa!
D

Djape45

pre 9 meseci

Zvezda je svemirski brod za sve ove ekipe što su danas igrale u kvalifikacijama, kad bi nam neko od njih zapao iz 4og šešira laganih 6 bodova.
t

trn

pre 9 meseci

Zbog njega je Zvezda nije ni ulazila poslednje 3 godine u Ligu sampiona. Gol iz kornera protiv Omonije, pa po sredini gola od Serifa i po sredini gola od Haife. Daleko mu lepa kuca od Zvezde i Marakane.
P

Pera genije

pre 9 meseci

Šteta, velika šteta što ovaj Desers pre Lećea nije došao u Zvezdu! Opasan igrač. Sada više nećemo imati nikakve šanse da ga dovedemo.
D

Delija istok

pre 9 meseci

Bukvalno ništa nije uradio na meču osim što je gurnuo u prazan gol u15-om min. Ništa specijalan napadač, nit je brz niti ima neku tehniku. Prosek. Kraso je za njega Benzema.
A

Aljoša Lakatus

pre 9 meseci

Kninska kraljica opet dobila po usima. Nekad Sadik, sad Pijero. Sportski pozdrav.
A

Arakan.

pre 9 meseci

@Aljoša... A to rece navijac kluba koji titulu video nije cak 7.god a LS igrao nije preko 25.god i kome je zbog 87.mil duga sad izgasena i struja!
S

Severna strana

pre 9 meseci

Hvala Borjanu za sve,vecito ce mo mu biti zahvalni za sve sto je uradio u Zvezdi,zlatnim slovima je upisao svoje ime u istoriju kluba i to je nesporno! Dobrodosao je uvek da se vrati u klub,ali jedino kao funkcioner ili clan uprave,nikako vise kao golman,jer njegovo vreme je proslo i to je vise nego ocigledno....
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Da bi neko bio funkcioner nije dovoljno da ima dobar refleks i da dobro brani. U kancelarijama se traže druge sposobnosti a mislim da ih Borjan baš i nema. Bitan je pogled na fudbal, način razmišljanja, stečeno iskustvo tokom karijere, ostvareni kontakti. Tu se npr vidi razlika izmedju Mladenovića i Marina. Marin na samo svoje ime ima sposobnost da privuče ozbiljne igrače, nije anonimus kada razgovara sa menadžerima, ima moderne poglede na fudbal. Ko je u odnosu na njega Dragan Mladenović? I onda uzmeš mnogo takvih primera pa sa jedne strane staviš Vidića, Stankovića, Jugovića a sa druge strane npr Slavoljuba Djordjevića, Lalatovića i slične cirkuzante. Za koga bi se odlučio da ti vodi klub sa bilo koje pozicije?
d

dr.Zvezdan

pre 9 meseci

Kupio sam novu jahtu,posaljite mi sladjanu i severinu da snimamo filmove....
к

курта

pre 9 meseci

Гдје су они критичари што су критиковали да Пијеро није добар нападач.Од Јовића сигурно јесте бољи и одЛателатеа .Да се Бахар не држи обећања можда би и он и Хазиза већ били у Звезди
.

.....

pre 9 meseci

Preteruješ. Da je bolji od Jovića, baš i nije. Druga je stvar što ovog našeg mrzi da trenira pa mu karijera ide nizbrdo jer je samim potpisom za Real ispunio neke svoje finansijske i sportske ambicije. Pjero bi dobro došao Zvezdi jer ga hoće lopta u šesnaestercu protivnika. Ne znam da li bi imao pravo igranja u LŠ ako bi usledio taj transfer zato što igra kvalifikacije.
d

danilo_echad

pre 9 meseci

Da li je po talentu bolji od Jovića, nije sigurno. Da li je po onome što prikazuje na terenu i koliko daje ekipi trenutno, moguće. Prvo, Pierrot je prošle sezone dominantno počeo, ako nije dao gol, onda bi fizički terorisao protivničku odbranu, što kroz presing, što kroz kretnje i tako Makabi davao golove. Problem je što je u drugom delu sezonu opao. Sada deluje isti slučaj, dobar početak sezone, videćemo za dalje. Što se tiče Jovića, on, narodski rečeno previše prazni jaja. Zato i izgleda kilavo na terenu. Lepo je to Rade Bogdanović objasnio šta ti se desi kada te žena uzme pod svoje. Svašta ume da kaže ovako i onako, ali za ovo je sto posto u pravu. Zato je karantin majka. Mirna glava, puna myda i da vidiš kako grizeš. Šta da radiš kada ne mogu da sačekaju završetak karijere pa onda da se posvete porodici ili kyrvanju, ko šta voli.

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Kako nema ustava po kome ne sme da mu se sutne u gol kao u ling longu, vidi se kakva je to zapravo golmanicna! Isto vazi i za eraka, on ne da je Pavlovic za sirotinju, on nije ni Sveta Markovic za sirotinju!
l

lol12

pre 9 meseci

Primi danas Pavlovic za poluvreme tri gola od Intera i to jedan je zabio autogol.
M

MileSrbin90

pre 9 meseci

Druže idi leči se ubija te ljobomora :]
V

VRANjANAC DS 1989

pre 9 meseci

Ajde ne peni, taj Borijan ima više trofeja no svi vaši igrači zajedno sa sve Severinom i brazilkom Slađanom.
@

@kalcokonjista

pre 9 meseci

A kako je navijati za klub koji ne zna sta je to titula cak 7.god a LS igrao nije preko 25.god...jel tesko sve to podneti?
T

Tarantula

pre 9 meseci

Umesto što laprdaš,spremaj se za jubilej,40 godina bez pobede u kupu i ligi šampiona,i ti i sreta!
p

pancevac992

pre 9 meseci

sto je vama zabranjeno hehehehe
P

Profi seratitis

pre 9 meseci

jesi gledao ti utakmicu uopste????
u

under.glavonjero

pre 9 meseci

Dobro sta racunas Pavlovica on je neinteligentan igrac.
M

MM003

pre 9 meseci

Borjan je dao mnogo za Crvenu zvezdu i to niko ne spori. Svi ce da se secaju njegovih kljucnih odbrana, od Krasnodara preko Salzburga, Kopenhagena, Jang Bojsa, Liverpula pa sve do njegove zadnje utakmice. Medjutim vidi se da vise nije golman za teske utakmice i da je Bahar napravio pravu stvar dovodjenjem Glazera.
G

Gall

pre 9 meseci

Dala je i Zvezda njemu mnogo, za pocetak sansu kada ni Snezana Borljan skroo nije znala cime se on bavi fzn
.

.....

pre 9 meseci

Evo Haife ponovo u Ligi šampiona. Posle revanša sa Slovanom izbaciće oni i Jang Bojs. Borjan je pored dva primljena gola za koje nije kriv ipak bio dobar jer je skinuo bar još tri zicera. Slovaci su izbegli petardu zahvaljujući njemu.
k

kunde

pre 9 meseci

Jeste da mu je forma opala i da nije onaj sa vrhunca iz CZV, ali on je jedini koji drzi Slovan od potopa ove, sezone jer im je odbrana malo reci katastrofalna.
G

Grajkula

pre 9 meseci

Gledao sam ceo mec... Kako to biva, prvo se naprimao golova pa je poceo da brani. Baharova ipak dobra odluka.
d

dadobob

pre 9 meseci

Užitak od meča u Bratislavi, prepuna šansi, svakako da je mogla biti i veća prednost da Borjan nije bio raspoložen. Servette će biti sretan što su izgubili "samo" 1 razlike, Rangersi ni uz igrača više nisu kreirali ništa konkretno, blijeda je to ekipa od one s kojom je Gerrard srušio dominaciju Celtica...
r

raonik

pre 9 meseci

Obicno je tako,kada igraju dve krs ekipe.
N

Niko1212

pre 9 meseci

PSV će da nakanta Rendžere ako prođu
B

Bzvz

pre 9 meseci

Borjan je obavio svoje, igrači Slovana su dosta tanki.