Borjan priznaje, ali i poziva: Poljuljani smo, potrebna nam je puna Marakana

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.07.21. | 15:08

„I ranije smo sporije ulazili u sezonu“, poručuje Zvezdin kapiten

Teška, i ne baš tako tipična situacija za igrače Crvene zvezde. Na remi protiv Vojvodine, nadovezao se poraz u Kazahstanu od Kairata uz vrlo negledljivu igru.

Svesni su na Marakani da su priterani uza zid, ali se ne predaju. I veruju da će ostvariti primarni cilj. Na to ukazuju reči kapitena tima Milana Borjana, koji je pozvao navijače da podrže tim protiv Mladosti iz Lučana.

Izabrane vesti

“Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče. Dešavalo se i ranijih godina da 'sporije' krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom“, rekao je Borjan.

Veruje iskusni čuvar mreže u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.

Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj. Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači“.



tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara