Komentari na vest

Boskamp kritikuje Skota Parkera: Nije normalno da se posle dva meseca ne vidi potpis trenera

b

bjede

pre oko 1 godinu

Obican maneken kakav trener!
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

I ovaj je bolji od potera.
g

gost...

pre oko 1 godinu

Parker koji je je jedva uspeo da uvede Fulam u Premijer Ligu iako je ima ubedljivo najskuplji tim u ligi, covek koji je mislio da je Kavaljero, prosecno krilo za Cempionsip, bolja opcija u spicu od Mitra i koji je tokom cele prosle godine davao izjave da je Solanke najbolji igrac u ligi iako je Mitrovic oborio sve moguce rekorde, nije uspeo u timu koji igra Ligu Sampiona. Zasto bi to bilo koga cudilo?
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Engleski Aleksandar Jankovic
G

Gost Rajder

pre oko 1 godinu

Šta vas to čudi? Lik je nedavno izjavio kako ne prati fudbal i da ga to ne zanima...
G

Gost779

pre oko 1 godinu

Nadam se da ljudi vide da engleski treneri mogu da pumpaju ime samo u engleskim ligama. Isto to vazi i za 90% igraca. Ako si Englez i znas da trcis pravolinijski vredis 30 miliona a ako znas da centriras eto te vec na 50 miliona. Ako znas da dodas loptu na 10m e onda si vec top klasa, 80 miliona minimum. Tako je i sa trenerima, nabedjeni "strucnjaci" a zapravo nemaju pojma niti znaju gde biju. Za onog Portera iz Celsija su pricali kako je ne znam kakav madjionicar a on majstor ni sa 600 miliona ne moze da skocka ekipu. Za ovog Parkera je suvisno i komentarisati. Dodjes u belgijsku ligu, uzmes najjacu ekipu i ostvaris jednu pobedu na 8 utakmica? Zalosno.
П

Паун

pre oko 1 godinu

Ко је њега запослио за тренера треба моментални отказ да добије.
M

M11

pre oko 1 godinu

Lik je kesa od trenera...kao igrac je isto bio samo trkač..vizija igre 0...unazadio fulam onu sezonu svojim taktikama...rang grimzbi i scantorp maksimum