Fudbaleri Brage (©Reuters)
Fudbaleri Brage (©Reuters)

Braga posle kraha na Marakani sedam mečeva bez poraza

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 14:29

Liga kup Portugalije: Zvezdin rival u grupnoj fazi Lige Evrope večeras domaćin Pasos Fereiri. Promo kvota u Mozzartu na pobedu domaćina – 1,45

Navijači Crvene zvezde pomno će pratiti rezultate Brage u narednom periodu jer će srpski šampion sa ovim portugalskim timom da se bori za prvo mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i direktan plasman u osmini finala drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontinenta.

Braga počinje Liga kup Portugalije, a u grupi je sa Boavistom i Fereirom, s kojom večeras (21.15) igra meč prvog kola. Samo najbolji u ovoj grupi ide u polufinale ovog takmičenja. Braga je posle poraza na Marakani (1:2) vezala sedam mečeva bez poraza, od toga tri poslednje pobede bez primljenog gola.

Izabrane vesti

21.15: (1,38) Braga (4,40) Fereira (7,75)

Prošle sezone ovi timovi su odigrali tri utakmice, a sve su završene tipom 0-2. Prošlog meseca u Primeiri nije bilo golova u duelu ovih timova. U proteklom prvenstvu uspešnija je bila Braga koja je sakupila četiri boda protiv Pasos Fereire. Kod kuće je dobila sa 2:0, a u gostima je bilo nerešeno – 1:1.

Trener Brage Karlos Karvaljal u najavi ovog meča poručuje da neće biti opuštanja u ovom takmičenju.

"Fokusirani smo na utakmice na sva četiri fronta. Svesni smo da neće biti lako protiv Fereire. Pobeda je uvek cilj“, istakao je iskusni stručnjak, prenosi Abola.

Braga je protekle nedelje u Primeri dobila Žil Visente sa 1:0, a jedini gol delo je Vitinja, napadača koji se nameće u poslednje vreme.

"Imamo tri napadača sa različitim karakteristikama. Vitinja se takmiči sa svojim kolegama, na njihovom je nivou. Ponekad rival zahteva drugog tipa napadača. Zadovoljan sam sa trojicom napadača koje imam na raspolaganju“, istakao je Karvaljal.

-----------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------

LIGA KUP PORTUGALIJE

Utorak

Santa Klara – Porto 3:1 (1:0)

/Čindris 17, Rikardinjo 65 , Da Kunja Koreja 90+6 – Taremi 83/

Sporting – Famalikao 2:1 (1:0)

/Ugarte 8, Santos 61 – Erberto Tavares 89/

Sreda

Gimarais – Benfika 3:3 (2:3)

/Andre 21, Estupinjan 45+2, Duarte 83 – Semedo 7ag, Pici 15, Radonjić 28/

Četvrtak

21.15: (1,38) Braga (4,40) Fereira (7,75)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Liga kup PortugalaBragaPasoš Fereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara