Komentari na vest

Brđani u kopačkama Galaktikosa: Evropski Čukarički ubedljiv protiv Hamarbija (VIDEO)

v

vgcvvv

pre preko 2 godine

Cukaricki je lepo iznenadjenje i svaka im cast. Inace polako dobijaju navijace i popularnst sto nije mala stvar za klub koji ima prosek 100 ljudi na stadionu. Mada je to steta posto su BG klub, lokalni bili pa nisu imali nikada podrsku. I ako prodju Svedjane da je srece da dovedu neko pojacanje, da ojacaju tim pa da probaju da se nose sa Bazelom. Tesko ce biti i sa pojacanjima ali ipak imaju vise sanse, ali su to nasa posla pa ce se pre desiti da nekog u medjuvremenu prodaju i oslabe tim nego da dovedu. Pa zar nisu prdali pre par dana Vidosavljevica ili tako nesto momka koji ima 20 godina i dugo je u klubu, jedan je od navrednijih i najboljih mada nije dobijao sansu ove sesone iz nekog razloga.
P

Pirlo

pre preko 2 godine

Ee moji Stanoje i Ilieve neznalice, dopustili ste da Djordje Jovanovic i Aleksa Jankovic odu iz kluba i to u Cuku, Djole bi bio prava ispomoc za Rikarda. Jankovic je bolji i od Sume i od Pantica na OMC.
S

Sportski___lik

pre preko 2 godine

Ne znam odakle ti Suma pada napamet kad ne igra, a nisu ni ista pozicija.
#

#Surovo A #Realno

pre preko 2 godine

Ovako, prvo BRAVO za Čuku 👏👏💯 Brzo,jasno,odlučno,hrabro,manje više ODLIČNO izdanje. Objasnili kako treba. Vojvodina TUGA 👎🙃 Jeste Lask dobra ekipica,trče,iskusni,namazani...ali Voša je teška tuga. Litvanci iz prethodnog kola,najbolji dokaz,kolko Vojvodina NE ZNA i ne može. Ali,hteo sam nešto drugo istaknuti. Svi smo primetili da u Čuki ima gomila dobrih ,mladih igrača. I pitamo se " Zašto nisu u Zvezdi, Partizanu " Zašto polupismeni fudbalski liliputanci ,igraju u večitima ? Kako mogu oni stranci (čast izuzecima) a nmg naša deca ? Zašto ne klinac odavde,za platu od 150 soma evra,a može Kanga,Bakojoko,Falćineli ili oni dunsteri iz Partizana, za 450,500,600 hiljada godišnje? Zašto mrtvi Jojić DA,a ne Birmančević ? Zašto polu mrtvi Krstičić DA,a ne može Janković iz Čuke ? Odgovor je tu. Čuka (gazde kluba) postave cenu i nema da ga daju Zvezdi,Partizanu za džabe,ne može ono "Dođem ti,keve mi " ne može pritisci od strane političara,mafijaša, ne može ni ono dobro poznato "Dam ti 200 hiljada sad,pa kad ga mi prodamo,dobiješ procenat " a što u prevodu znači "Pojeo vuk magarca,ne vide više niko ni dinara,izuzev Tvorze,Mrkele, Vazure,Vučele..." Prosto rečeno, Čuka neće da daje igrače za DŽ i da ih neko ponižava ovde,već lepo prodaju po svetu. Nekog za 3,nekog za 2 ,ali svakako uzmu lovu ,zarade i ulažu dalje. Zvezda, Partizan 👎🙃🙄👎 oni rade SVOJ BUZNIS,briga ih za klub,kasu,budućnost...ulaganja u prave momke. Pozdrav
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

#Surovo A #Realno-I šta si hteo da kažeš sa ovim tekstom.Ne može svaki mladi igrač da završi u Zvezdi i Partizanu.Čukarički ima svoj pogon odakle izvlači mlade talente,plus dovode talente iz nižih liga,ne daju ni dinar.Moraju i oni da prodaju nekog igrača i da prežive.Birmančević je bio u Partizanu,trebalo mu je 5 godina da eksplodira i to u 22 godini,dao 9 golova da bi neko rekao ovo je dobar igrač i bude prodat u Švedsku i to u najačoj ekipi..Do juče niko nije verovao u ove momke,otpisali ste ih pre vremena a sad hvalospevi i dizanje u nebo,eto kakav smo narod.Isti ovaj Čukarički se sklanja Zvezdi i Partizanu u ligi,gde je tada gazda da reaguje...
S

Sashki85

pre preko 2 godine

@slaba odbrana "kažeš dovode igrače iz niže lige? Pa to je cela poenta skauting službe. Evo imamo mrkelu, kad je dolazio dioni, izjavio je da ga je lično on pratio godinu dana. Eto, šta drugo treba da se kaže. Nego ako je sve to tako kao sto kažeš, objasni mi kako to da cuka još nijednom nije igrala grupnu fazu evrope, a prodaje igrače skuplje nego zvezda u zadnje dve godine? Zvezda samo dovodi li dovodi, jer slavina sa parama samo teče li teče. Eno vosa ne ume da se sastavi, a da samo dobiju 10% koliko dobije zvezda od države, nebi gledali kako se brukaju već bi Srbija već imala 2 predstavnika u ligi šampiona. Lalatovic nebi morao da beži u arabiju, već bi igrači primali plate i uspeh bi bio puno veći. Ajde I da zamarimo to da dovode igrače iz slabijih liga. Zašto onda ne igraju zvezdina deca koja imaju kvalitet? Mali radulović odličan primer. Dečko ima toliki potencijal, ima levicu kakva se retko viđa i onda je sklonjen iz tima jer nije hteo da pravi nikakve dilove. Mi od 10 stranaca sa masnom platom, ubodemo dvojicu da valjaju.
t

tggrg

pre preko 2 godine

Koliko ti imas godina? O cemu ti pricas? Dosta deca iz Cuke je skart da tako kazem iz Zvezde i Partizana dal si svestan toga? Oni koji nisu mogli u vecitim dosli su u Cuku kao sto je ovaj centarfor Jovanovic ili krilo Jankovic, Colic pa cak i ovaj Kembel je doveden i skautiran u Graficaru i tamo odigrao sezonu i nije htela Zvezda on je dosao u Cuku. Ovaj Ndiaje je dosao iz Napretka itd... Nama i jeste problem sto nasa deca igraju preko veze jos od mladjih uzrasta, pa su napravili pravilo bas zbog te nase dece da je limit 4 stranca. A strasna je stvar sto su ti stranci koji dodju kod nas kako ih neki nazivaju polovnjacima, uglavnom najbolji igraci nasih klubova. I to jeste strasna stvar sto nasi igraci odlaze iz zemlje i ako nemaju kvalitet a ostaju oni sa jos manjim kvalitetom. Poredis ti neke igrace iz Cukarickog sa Kangom, Nathom i jos nekim. Cukaricki jel bio nekada pravak i znas da mu je ovo najveci uspeh u Evropi trece kolo, ako prodju Svedjane to ce biti najveci uspeh. A jel isto igrati protiv nekog tima iz Svedske ili igrati protiv Socija u gostima ili igrati LS gde su tek sada ogromne pare i gde svi timovi ulazu ogroman novac na igrace samo da bi se domogli grupe i gde nema slabog tima. Ovoj Cuki svaka cast iskreno sam se obradovao, mislio sam da su svi nasi klubovi a narocito Vosa i Cuka gotove ali iznenadili su pozitivno. Ali sad da udaramo hvalospev a sutra ako ispadnu onda ces prvi ovde pljuvati. Ovo nije jos gotovo znajuci nase klubove i fudbal. Pogledajmo sta smo promasili i kakav gol dunsterski je primila Cuka gde igrac visi 15 cm Cukarickog gubi duel u skoku i pada pokusavajuci da isfolira prekrsaj. Ne shvatljivo da nasi timovi imaju ogromne i snazne igrace, visoke, posto smo hvala Bogu takav narod, ali umesto da totalno dominiramo u toj fizickoj, kontakt igri mi gubimo ovakve duele i ne znamo da iskoristimo tu prednost. Hteo sam da kazem da Cukaricki i ti igraci koji nisu uspeli u vecitim treba da rade jos jace i da pokazu da mogu i da sutra Cukaricki bude ozbiljan rival pa cak i za titulu. Znaci da je i do organizacije kluba kad igraci u Cuki igraju dobro ali nije isto igrati za Zvezdu i Partizan i Cukaricki koji nema pritisak dok u velikim klubovima ne prastaju se greske i nema se vremena. Ako ne pokazes kvalitet kad dobijes sansu odmah dolazi sledeci igrac kao zamena i nema cekanja.
9

951357

pre preko 2 godine

@slaba odbrana - Cuka se nije do sad sklanjala nikome. E sad, videcemo kako ce zbog tog stadiona. A zasto nisu u Zvezdi i Partizanu - pa nisu u dilu. Isto tako, ako odmah ne igraju kao Maradona, odmah ih sklanjaju a navijaci se trkaju ko ce vise da ih pljuje.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Birmancevica mudraci iz Zvezde nisu hteli. Jankovic je iz Vozdovca dosao u Cuku. Pre ce biti da se teze ugradjuju ili su fudbalski nepismeni. Jankovic me sinoc podsetio na Radonjica. Tako su svojom nepismenoscu ili alavoscu ispustili Randjelovica i Cumica.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Sashki85-Zato što je budzet Čukaričkog 1-2 miliona i oni moraju da prodaju svoje klince da bi opstali inače bi se ponovo ugasili,privatan klub ali u dilu sa ostalim beogradskim timovima.U Zvezdi i Partizanu vlada nevidjeni kriminal.Nemoj sutra da se iznenadiš kad čuješ da je tom istom Andriji Raduloviću neki mafijaš menadzer,ima tu i do porodice,hoće da izvuku što više para za svoje dete.Hteo je da bude veći od kluba,hoće leba bez motike i zato je sklonjen uz to dečko je imao mononukleozu,čini mi se da se oporavio i polako će se vratiti u prvi tim.Ne možeš da se boriš protiv kriminalaca,dodje ti u kancelariju sa pištoljem i pita zašto moj igrač nije igrao,sledeću utakmicu ima da igra.Video si šta su radili Sale Mutavi,Veljko Belivuk i ostala kompanija,video si kako zvezdini navijači prekidaju utakmicu i postrojavaju sve redom,ne sme niko da pisne.Misliš da toga u Vojvodini nema,ako si čuo za Snajpera,on drži Kabel koji namešta utakmice,taj čovek koga su već triput pokušali da ubiju i pitanje je kad će to uraditi je Vučićev čovek i ima svu moguću slobodu da radi šta hoće u Novom Sadu.Do juče je bio član upravnog odbora Vojvodine,povukao se kao zbog pritiska medija jer se njegovo ime stalno provlači kroz novine,ali i dalje kruži oko stadiona kao lešinar.Zvezda rešeta sve redom a oni se ne vide,Andrija Radulović 9 utakmica,1 gol sa penala i jedan šut preko prečke i to je bilo dovoljno da neko kaže da je on veliki talenat,Zeljko Gavrić 36 utakmica 9 golova i on vredi 4,5 miliona.Sadik sa dve leve noge,smotanko ili kako su ka već nazivali je dao na 39 utakmica 17 golova i 17 asistencija....Ne mogu da prodaju igrače jer ne vrede koliko oni to iznose u javnosti...Prošle godine su trojica igrača Zvezde vredela 10 miliona,sada ne vrede ništa jer ne igraju a godine prolaze.Evo ovaj Jović u Partizanu,neko ga gura,svi pričaju dečko veliki talenat,on gola ne može dati,odigrao je 20 utakmica 5 golova,ove sezone nijedan još nije dao,i šta sad treba Partizan da čeka godinu dana da on proradi,ako ne krene da rešeta ode i on na pozajmicu ili će umuvati nekom...
T

Tito

pre preko 2 godine

Svaka cast Cuki, ako prodju dalje to je zaista veliki uspeh.Ali da sacekamo i revans.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Alal vam vjera momci! Zamislite da udju u Evropu.
P

Paanaa

pre preko 2 godine

Aleksa Jankovic ,paklen igrac,samo se nadam da ga je video neko iz Zvezde
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Nadam se na njegovu srecu a i na srecu fudbala i sporta da ce ga zvezda zaobici. partizan isto.
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Ovo je stvarno veliki uspeh, iskreno mene su iznenadili jer sam X igrao, mislio sam bara bara. Partizan sam igrao GG, a za Vosu sam znao da ce izgubiti, pa sam je preskocio za igru. Inace odusevljen sam Cukarickm, veliki su korak napravili, ako odu u play off stvarno svaka cast.
V

Vare

pre preko 2 godine

Aleksa Jankovic paklen igrac.odlican
V

Viva Anarhija

pre preko 2 godine

Ništa spektakularno, Šveđani sem Malmea nemaju konkurentan tim, Elfsborg i Hamarbi su suvi prosek... Izbacivala je Voša svojevremeno Sampdoriji i Bursu koja je imala drim tim sa Sebastijanom Frejom na golu, Taje Taivom u odbrani, sa Argentincima Pablo Bataljom i Renatom Sivelijem i sa brutalnim Tunčaj Sanlijem legendom Fenera i igračom Midlzbora u Premijer Ligi, sa Stanislavom Šestakom sjajnim Slovakom sa zavidnim stažom u Bundes ligi i majstorom fudbala Fernando Belušijem bivšim kapitenom River Plate i igračem sa pedigreom i sa sjajnim igrama u velikom Portu... Kakav crni Hamarbi, da se ne zezamo i ne lažemo da je Čuka skinula skalp nekoj velikoj ekipi...
B

Brdo

pre preko 2 godine

Svaka čast, kako ste sa LASK-om prošli?
2

2342342

pre preko 2 godine

vidi,ima nas matorih igraca pes-a koji znaju SVAKI tim. svake godine. i to se lako da proveriti. ti decko lazes. a ovaj uspeh Chuke ne mozes umalovaziti jer su ih momci razbili prosto.i licno sam se odusevio jer ne znam nijednog igraca Cuke a odusevili su me kako kidaju,kao da sam gledao npr Sevilja-Villareal.toliko bistra i tecna utakmica.
P

Paralelepiped

pre preko 2 godine

Kakav Belusi, za Sampu su tada igrali Serhio Romero, Zukanovic, Krsticic, Palombo, kakav Tuncaj Sanli, taj nije ni igrao u Sampdoriji.
D

Draškooo

pre preko 2 godine

Šteta što i mozzart ne prepoznaje kvalitet ovih mladih dečak, mogao bi da bude aktivniji, da i na njihovim dresovima piše ime najjače kladionice. Mozzart i Čuka dobitna kombinacija.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Bravo Cuka, napred nasi.
B

Bingocka

pre preko 2 godine

Koliko su ovi pojedini tastatura navijaci Partizana poremeceni. Mrze sve sto ima dodirnih tacaka sa Zvezdom. Niko ne govori da je taj Milojevic Murinjo vec da je talentovan za trenera. Kakve veze ima sto je izgubio od Cukarickog? I Klop je izgubio od Zvezde pa je trenercina. Koliko vi debilne poglede na fudbal imate
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Imas ih ti posto ti je zvezda refer svega, kao sto je ovci ograda. Za drugo ne znas
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Steta sto nije usla jos jedna. Al i ovo ko je sanjao.
G

Gostina

pre preko 2 godine

Pre svega svaka cast Cukarickom! Bravo! E sad, realno je da pricamo o tome zasto Zvezda i manje vise Partizan dovode nekog Bakajoka, Spiridonovica, Dionija itd, a pred dvoristem im svaki dan Jankovic, Jovanovic, Docic, Birmancevic, itd. Koji su po mom misljenju deset puta bolji i jeftiniji od ovih sto mi dovodimo. Partizan i ima neke talente svoje i ume da ubode stranca, ali Zvezda ocajno to radi, a momci vrhunski su tu, u nasim timovima. Nemojte mi samo pricati kako su neki klosari sa severa branili dolazak Birmancevica a igrao nam Ibanjez, Radonjic itd. Dakle nije to problem vec sportski direktor Mrkela i generalni direktor Terzic. A malo i Stankovic. Jos jednom svaka cast za Cuku. Mocart bi mogao da izbaci sad lepo i ocene Cukarickog i Vojvodine a ne samo ove nase raspale Gobeljice da ocenjuje
m

ma da

pre preko 2 godine

a ko jos sem Cuke iz lige sa domace igrace pravi razliku ?
G

Gostina

pre preko 2 godine

@Ma da, ima da se nadje tu igraca, da malo pratis nase prvenstvo znao bi, recimo Covic iz Vojvodine odlican, golman Vojvodine Simic odlican, jos par igraca Vojvodine ima za skener, zatim Lukic iz Tsc-a, i takodje jos dva, tri njihova igraca. Ima sigurno deset jako kvalitetnih igraca iz nase lige da se kupi pre nego Dioni, Krsticic, Spiridonovic, Bakajoko,... Nije problem ni da ti sad nabrajam svakog igraca imenom, problem je sto bi ti raspravljao sad sa mnom iz ko zna kojih razloga a toliko sam realan i objektivan komentar ostavio
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gostina-Zvezda i Partizan kad dovode igrače iz drugih klubova iz naše lige oni propadnu a pre toga su pokidali tu sezonu i takvi obično završavaju na klupi ili se šalju na pozajmicama,nemaju kvalitet.Stranci se dovode da naprave razliku pre svega u Evropi,što manje para daš za njih to bolje,odnosno bukvalno se dovode za dzabe(raskinut ugovor)fora je da li ćeš ubosti ili promašiti sa pojačanjem.Pa tako Partizan vrati Rikarda koji je pokidao kad je prvi put igrao za Partizan pa se nadaju da će i ovaj put,dobro je krenuo.Isto tako je i Zvezda vratila Kangu....

cvcgd

pre preko 2 godine

Ti ili nemas godina dovoljno ili se ne razumes u fudbal. Pa gde je otisao taj Birmancevic i za koliko novca u svojoj 21 godini, uz to nista nije pokazao u Partizanu pa su ga pustili? A za koliko je novca taj Dioni placen kada je otisao u Sentjeten i jel on slucajno igrao Ligu 1 Francusku. Ta Zvezda sa tim strancima losim kako kazes je pobedila Liverpul, Milan, Napoli .... dva puta igrala LS grupnu fazu, izbcila najbolji tim sto se tice skautinga REd Bul, dosla pre par meseci samo do proleca u LE i tu nadigrala Milan i to sa igracem manje u dve utakmice, a taj Milan je bio lider prvenstva u tom momentu. A svi ti mladi igraci koje nabrajas ne mogu zadnjih godina da nesto urade za mladu U21 reprezentaciju. Ti si shvatio da su oni super i bolji zato sto su pobedili tim iz Svedske koja je 20 liga u Evropi i to u Ligi Konferencije. I sto taj Cukaricki ne osvoji ni bod protiv Zvezde i Partizana kad ima takve talente? Evo stavi lepe pare na Cukaricki ovde na Mozartu posto ti vidis da su oni bolji od nekih stranaca tamo, lad budu igrali protiv CZ i Partizana. Ne potcenjujem Cukaricki i mislim da pravilno rade i svaka im cast ovo je ogroman uspeh ali treba biti realan a to je da nama stranci na zalost , koji su jako niskog kvaliteta su najbolji igraci uglavnom po klubovima. Pa primer je i Cuka gde jedan Ndiaje je medju boljim igracima a nije mogao da igra u S. Arabiji ili tako nesto, mada sam ubedjen da ima kvalitet ali da je nesto drugo uticalo na to. Isto kao i Kembel koji je dosao iz Graficara gde je igrao 6 meseci a inace je igrao pre toga samo Jamajcansku ligu. Zasto su kod nas te podele samo, dal je domaci ili je stranac? Pa mi smo jedina zemlja gde je limitirano 4 stranca a deca nam beze svake godine iz fudbala sa 14 godina i mladja. Pa sta hocete da ugasimo fudbal gde da nalazimo igrace? Opet kazem sta je bitno dal je domaci ili stranac, naravno vise bih voleo da je domaci igrac, ali treba da igra onaj koji zasluzuje kvalitetom i koji najvise doprinosi klubu. I treba neko tu ligu i da gleda, posto se danas zivi najvise do tv prava, a ako budu samo nasi igraci igrali mi smo malo trziste necemo imati gledanost. Evo samo zbog tog Kembela sutra moze da otkupi nasu ligu i verovatno zbog njega Jamajcani prate nasu ligu. Nek je i 100 ljudi a sigurno je i vise, nije mala stvar, tako se marketing pravi i dobijas na popularnosti i kluba i lige i zemlje. Pa sutra ce doci jos neki iz reprezentacije kolega pa onda mozes ocekivati da ta zemlja otkupi Tv prava za ligu. Uprostio sam dosta ali tako nekako ide i pocinjes da pratis neku ligu ili tim
G

Gostina

pre preko 2 godine

Ma ne pricam ja nista protiv stranaca, nego protiv naseg rukovodstva. Mnogo tanko rade taj deo. Mrkela bukvalno nijednog igraca nije pogodio. Sve su Terziceve kožbinacije ili su zbog trenera dolazili igraci
I

Izgleda

pre preko 2 godine

@cvcgd Da možda poznaješ fudbal ali što se rezultata tiče debelo si neinformisan. U zadnjih pet-šest godina Čukarički je pobeđivao i Zvezdu i Partizan i to nekoliko puta čak su u tri dana uspeli da sruše oba ova tima i to na gostovanju rezultatom 1:2 (u oba susreta golove za Čuku je dao Anrija Pavlović), što je za respekt i svako poštovanje. Čukarički je u oproštajnom utakmici Milojevića pobedio isto tako 1:0 u Humskoj (gol je dao Plasentin a u toj utakmici Čukarički je igrao celo drugo poluvreme sa igračem manjem a pritom i protiv njega su svirana dva nepostojeća penala), pobedio je Čuka i Partizan u finalu Kupa 1:0, a pobedio je pre godinu i po dana dva puta na Brdu 2:1 (Luka Stojanović dao gol) i u kupu 4:2. Zvezdu je pobeđivao isto dva puta na Brdu (2:0 N. Stojiljković i Srnić dali golove i 3:2 iako su gubili 2:0 strelci Luka Luković, Luka Stojanović i Mudrinski) a pobedili su i na Marakani u Kupu 2:1. Suma sumaru Čukarički je u zadnjih pet-šest godina pobeđivao večite više nego svi ostali superligaši i bivši superligaši zajedno. Pritom bar 7-8 utakmica je uspeo i da neizgubi tj bilo je nerešno. I da nezaboravim sve pohvale klubu za pobedu protiv Hamarbija.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Svaka cast, neka uce zvezda i Partizan kako se dobija...
d

dejanera

pre preko 2 godine

Evo Zvezda i Partizan ovog momenta seli u klupe i uce kako se pobedjuje od Cukarickog! To sto Cukaricki u svojoj istoriji nije prosao 2 kola kvalifikacija u Evropi (a o grupnoj fazim mogu samo da sanjaju) to se zaboravi posle jedne odlicne utakmice. A ta Zvezda i Partizan su, u poslednjih 5 godina, pobedjivali ozbiljnija imena od tog Hamarbija i naigrali se Evrope toliko da Cukaricki to nece postici ni za narednih 30 godina!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Dzo po obicaju samo lupa. Ne valjaju mu Partizan i Zvezda, valja mu Cukaricki. Sta tu ima vise da se prica i komentarise.
a

abc

pre preko 2 godine

Zvezdaši moji, šta ćemo sad, ko je pripremao taktiku Milojević ili možda neki novi genije, neki njegov pomočnik Tiosav Budimirović iz Stalaća, čovek za kim će da placu navijači Hamarbija????!!!
K

Kizoni

pre preko 2 godine

Bravo Čuka !!!!! Svaka čast bre!! I posle neka pljuju kvalitet naše lige ! Šteta za Vošu i onu stativu. A Moldavska vucibatina što je svirala onaj penal ...
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Svaka cast za Cuku sto su pogodili sa Jovanovicem i Jankovicem stvarno prave razliku iako se nisu lepo pokazali u proslim klubovima odnosno nije bilo konretnog ucinka od njih ali evo verovali su i isplatilo im se bar za sada a valjda ce i da se nastavi tako... Super prilika da se prodje inace ovaj Ludwigson je stvarno dobar i pravi razliku a i ovaj Amoo ima da bude super za koju godinu. samo je bitno da ugraju bez straha ali pametno u revansu i mislim da je prolaz siguran ali tesko da neki bod moze da se uzme protiv Vazela pa bi bilo dobro da se uzme u revansu nesto ako moze.
b

baluca88

pre preko 2 godine

Sva cast momci ! Napadacki odigrana utakmica sa puno trcanja. Cukaricki jedan od najvecih oznenadjenja u Evropi trenutno. Svaka cast na pozrtvovanju i energiji koju dajete svake utakmice !
G

Gost63636

pre preko 2 godine

A Velež?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

nije lako igrati fudbal al ljudi realno mene ovo podsecalo ko da gledam Ling Long ligu
G

Gostanko

pre preko 2 godine

TNS-Plzen je bilo 4:0 a kraj 4:2. Pola ekipa ne interesuje to takmicenje ali nama dobro dodje
N

Nije istina

pre preko 2 godine

@Gostanko a koga tacno ne interesuje kad donosi skoro iste pare i iste uefa bodove kao Le... Skoro svi ovi favoriti sto su danas gubili su na kraju pobedili ili izjednacili i procice, cak i Plzen vrv ide dalje i pored brukanja u Velsu samo je 2 razlike. Sto mislis da bi Plzen namerno ispao i bacili solidne pare od evrope, da bar imaju sanse za titulu pored Sparte i Slavije pa i da kazes, ovako sta kao nece da igraju LK da bi se cuvali za 3-4 mesto u Ceskoj ligi...

Mr 007

pre preko 2 godine

Cuka je primer pravog poslovanja,jako dobro organizovan klub u privatnom vlasnistvu. Jedino je steta sto je Cuka iz Beograda,pa je logicno to sto niko ne navija za nju,ali svaka im cast. Cuka je u Srbiji isto sto i Lajpcig u Nemackoj.
m

misterov tutor

pre preko 2 godine

dali ovi iz Cuke znaju koga su pobedili ??pa to je bre onaj znalac iz zvezde sto je misteru resavao sve rebuse .haha ode covek u TSC iz Svedske a vrhunac je da je zamenio najboljeg igraca tima u 53 minutu. Onaj lik je opasan igrac ,dade gol pretrca ih par puta ko cunjeve i ovaj madjionicar ga zameni ???
g

gost88888

pre preko 2 godine

misterov tutor@ Taj Hammarby nije Malme ff ili AIK covek vodi slabiju ekipu od navedenih to sad kao da Stankovic sedne na klupi TSC .
T

Timo

pre preko 2 godine

Koliki uopste ima Cuka budzet ? Ko je drzi
W

Werner

pre preko 2 godine

@Timo Cuku drzi Dragan Gale Obradovic, inace blizak sa Terzonijem.
k

kile94

pre preko 2 godine

Eto vam ga vas Milos Milojevic, muka mi je vise da citam to ime. Novi Srpski Murinjo. Ko ne zna o cemu pricam neka pogleda Andjusa - Murinjo.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

kile94-Zaboravio je čovek slušalice,ostale mu u Švedskoj...
m

misterov tutor

pre preko 2 godine

dobro ,danas se pojavio bez kompjutera ...znaci krenuo je sam da razmislja
F

Fanta

pre preko 2 godine

Covece taj Hamarbi je kao nasa Vojvodina TSC tako nesto ali vazno da se lupeta.
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Trener Hamarbija pred utakmicu izjavio:"Nismo se mnogo fokusirali na utakmicu sa Čukaričkim". Bravo Čuka, trebali ste barem 5 da date ovom švedskom ćelavim prepotenku, samo sa dugom kosom i srbinom.
P

Predrag Pedja

pre preko 2 godine

Samo me interesuje gde su ovi sto od Milosa Milojevica prave Nagelsmana?
k

kile94

pre preko 2 godine

Isto sam pitao, ne znam ko nam udara minuse 😂
M

Marko1105

pre preko 2 godine

Bravo momci! Tako se bori za svoj klub i zemlju Srbiju. Mali Roganovic, zatim Tanasijevic, Jovanovic...pa naravno i iskusni Docic i Ndiaj... Svaka cast! A ti Zvezdo nemoj da imas rezervnog beka, vazno je da Cukaricki ima bolju skauting sluzbu... Takodje, vracaj Krsticica pored Docica ispred nosa! Cukarickom zelim da se izbori ove godine da igra grupnu fazu. Bice vraski tesko, ali ne i nemoguce! Sve najbolje!
H

Haja

pre preko 2 godine

Kao sto sam pisao, Svedjani ni protiv Mb nisu nista pokazali, ne treba ih precenjivati niti njihovog trenera.
L

Lokiii

pre preko 2 godine

Au kakav fudbal. Prolazi ovo Čuka garant! Biće to mnogo jake tekme ako ponove ovakav tempo protiv Bazela. Nadam se da će i Partizan da prođe. Voša, zlo i naopako. Simić i Mrkaić teror koji traje. Kad ne mogu da dovedu, glupo je što kažem, ali dva crnca onda i treba da ispadnu. A tačno im tako fali jedno krilo i špic uz Čovića. Što su pustili Andrića i Stojkovića i sad im Cucin igra desnog beka...
G

Gost87

pre preko 2 godine

Bravo Čukarički!👏👏👏 Tako se bori i prave veliki rezultati. Samo hrabro igrajte i sledeće nedelje i prolazite dalje. Vidi se da vam je bio taličan Partizanov stadion. P.S. Nadam se da Partizanovi skauti prate ove mlade igrače. Neki od njih dobro bi došli Partizanu.

Milos Pavlovic

pre preko 2 godine

Kakvo je uzivanje bilo gledati ovu tekmu...kako su ovi mladi momci odigrali.Drezgic sa samo 19godina kao vrhunski stoper,Tanasijevic isto odlican,Roganovic levi bek isto sjajan.O Docicu ne treba trositi reci,kapitenski.Jovanovic buduca velika prodaja Cuke,igra sezonu karijere.
H

Huntelar

pre preko 2 godine

Bravo za Cukaricki, sjajna igra, lep fudbal za gledanje i sto je najvaznije rezultat
A

AS-AS

pre preko 2 godine

nema sale sa cukom ovim momcima samo treba podrska da imaju podrsku kao zvezda mozda bi i bili bolji od zvezde ovde zna svako da centrira oni Jovanovic i Jankovic stvarno igraci kao i Docic nadam se prolasku hamarbija pa posle sa bazelom sta bude,e kada bi prosli bazel imali bi 2 u Ligi Samipiona garant
G

Gostivoje

pre preko 2 godine

Koju podrsku Zvezda ima? Baljezgas tu. Mislis da ce 1000 puta ponovljena laz biti istina. Zvezda je svoje rezultate u Evropi ostvarila posteno a ti mozes da nastavis da lazes sam sebe ako ti je tako lakse. Bravo za Cuku, veci je ona uspeh ostvarila nego remi sa nekakvim Socijem. Podrsku ima Partizan jer da mu drzava ne placa licence ne bi ni igrao Evropu
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

ajde ne prdi ,sve cestitke i dabogda se plasirali u ligu ali realno ja sam danas bio iznenadjen sa kvalitetom jedne Svedske ekipe .Ovo je na nivou Metalca
P

Pecurka

pre preko 2 godine

Moderan fudbal igra Cukaricki.Napadaju sa 5-6 igraca plus drugi talas iz koga su upravo dali 2 gola,brza tranzicija,agresivnost ,presing,bez respekta prema protivniku e to je fudbal.
M

Mardi

pre preko 2 godine

E upravo drugi i treci gol je nesto sto Zbezda ne ume da uradi... Lepo probiju po boku i to je to... nema povratne lopte sve nesto na silu da uguraju
Č

ČORTANOVCI

pre preko 2 godine

Čestitke Čuki odigrala je bolje od svih naših ekipa zajedno!!!! Čestitke Djordjeviću ugasio je stručnjaka velikog pomoćnika misterovog!!!! Ovako se igra, bravo momci!!!
M

Maliludi

pre preko 2 godine

Jel znate sta je cuka za vojvodinu ?? Isto sto i PSZ za donju mostanicu. Jel znate sta je Docic za Jojica ?? Ronaldinjo, zuninjo i makelele u jednom. Samo hrabro u Svedskoj i verujem da vas jedan dati gol vodi u sledecu rundu. BRAVO CUKA !
w

ww

pre preko 2 godine

svaka cast za igru pre svega a i za rezultat. Jojica poslati da gleda ove momke kako trce mozda pokupi nesto
C

Cukamania

pre preko 2 godine

Cuka ima trenera koji je prosao trenerski zanat is sve nase lige, a trener CZ? To ne govorim protiv Stankovica, to govorim protic uprave!
I

Idemoo

pre preko 2 godine

Cuka Tsc.
9

951357

pre preko 2 godine

Na kraju je Cukaricki najbolje i najzrelije odigrao od svih nasih klubova, a uglavnom igraju "deca". Bice tesko tamo, ali drago mi je sto imamo ekipu u zemlji koja ume i moze da trci 90 minuta. I sad uporedite tempo ove utakmice i ove dve pre njega. Od uspavanke Partizana, preko trcanja kao muve bez glave Vojvodine, do utakmice visokog tempa Cukarickog.
G

Gost 011

pre preko 2 godine

Razliciti stilovi ekipa,Hamarbi uvek igra na gol vise,Soci igra tvrdo,LASK Linc je mozda mogao ofanzivnije...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-Lako je kad ne igraju pod pritiskom,njih su svi bili već otpisali kao i Vojvodinu,sad svi pišu bravo.Pisao sam kad su parovi izvućeni da je lopta okrugla i da su iznenadjena moguća.U Rusiji je bila veća vlažnost vazduha nego na OI,ako pratiš OI onda si mogao da vidiš kako se osećaju sportisti...Pitanje je i koliko je kvalitetan protivnik,kvote ništa ne znače,pogledaj ostale rezultate i videćeš koliko je favorita kiksnulo....
9

951357

pre preko 2 godine

@slaba odbrana - ma naravno, kvote su samo pretpostavke kladionica, i da je sve po kvotama, te iste kladionice bi se zatvorile. Ali Cukaricki me je bas pozitivno iznenadio, ili Hamarbi negativno. Generalno Svedjani igraju jak i brz fudbal, a veceras je Cukaricki bio i u tom segmentu bolji.
G

Gost0176

pre preko 2 godine

Da je vise ekipa kao sto su Cuka i TSC, gde bi nam.kraj bio, a vi se i dalje protivite privatizaciji, pa ovakve klubove je milina gledati, prave pare, igraci zadovoljni, daju sve od sebe :)
G

Gost111

pre preko 2 godine

Da i sta bi bilo?Ko ce da prati i da navija za Cuku i TSC?Nama treba mozak i lokalpatriotizam,pa onda sve ostalo.
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Jel gleda neko iz Zvezde ovog Drezgića?,uz Dragića najbolji štoper lige a biće i Srbije....
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Dragovića
m

madmix

pre preko 2 godine

prijatelju i da gleda tamo nema leba za ove "naše",čuka traži pare za svoje bisere,nema kombinacija i dodjem ti,videli smo to na primerima tedića,kamenovića,birmančevića...
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Bravo brdjani, svaka čast... Hrabro i u Svedskoj, pa na Bazel još jače i agresivnije!!!