Branko Jovičić se dogovorio sa LASK-om iz Linca

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.02.22. | 11:43

Bivši zadnji vezni Crvene zvezde uskoro prelazi u Austriju

Vreme je za novi izazov u karijeri Branka Jovičića. Posle godinu i po dana provedenih u Rusiji nekadašnji član Crvene zvezde preseliće se u Austriju. Tamošnja štampa piše da se srpski vezista praktično dogovorio sa LASK-om iz Linca i da će do 7. februara i zvanično postati član kluba koji je letos deklasirao Vojvodinu u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Ostalo je samo da popularni Bakula odradi lekarske preglede. Austrijanci ne navode visinu obeštećenja, ali tvrde da će Branko Jovičić biti veliko pojačanje za LASK koji igra ispod očekivanja ove sezone. Tim iz Linca je trenutno osmoplasiran u ligi Austrije, ali u Ligi konferencije dobro gura.

Izabrane vesti

U grupi sa Makabijem, Alaškertom i Helsinkijem, Austrijanci su osvojili 16 bodova i automatski se plasirali u osminu finala.

Lokalna štampa opisuje Jovičića kao igrača koji je imao velikog udela u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom, kao i da je učestvovao u dvomeču u kojem su crveno-beli eliminisali Salcburg.

Branko Jovičić je u crveno-belom dresu osvojio tri titule šampiona Srbije. Leta 2020. godine preselio se u ruski Ural u transferu teškom 300.000 evra. Ove sezone je za ruski klub odigrao 12 mečeva.  


tagovi

Branko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara