Rodrigo (©Reuters)
Rodrigo (©Reuters)

Brazil stiže u Beograd: Rodrigo, Malkom, Rejnijer protiv vršnjaka iz Srbije

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.05.21. | 16:29

Olimpijski sastav Selesaa će igrati na stadionu Partizana

Brazil u Beogradu! Odavno ga nije bilo... Doduše, nije u pitanju A reprezentacija žuto-plavih, već olimpijska, ali i dalje je to vrlo interesantan i jak sastav.

Brazilski Globo objavio je informaciju da će njihova olimpijska selekcija deo priprema za Olimpijske igre u Tokiju odraditi u Beogradu, gde će odigrati dve prijateljske utakmice. Termini su 5. i 8. jun, igraće se na stadionu Partizana, a rivali Selesau biće reprezentacija Srbije do 21 godine i Zelenortska osrtva.

Izabrane vesti

S obzirom na to da će najjača selekcija Srbije biti u tom periodu u Japanu, gde je čekaju mečevi sa Japanom i Jamajkom, to znači da će i Orlovi igrati u nekom kombinovanom sastavu, koji bi ličio na neku vrstu olimpijske reprezentacije.

A, po informacijama Globa, Brazil će trenirati na – Karađorđu. Da li će putovati do Novog Sada ili će biti smešteni u gradu, pa dolaziti na utakmice u Beograd, to za sada nije poznato.

Neka ozbiljna fudbalska imena su u sastavu Brazila, kao što su Rodrigo iz Real Madrida, Rejnijer iz Dortmunda, Malkom iz Zenita...

Uostalom, ovo je ceo objavljeni spisak putnika za Srbiju:

Golmani: Klejton (Bragantino), Breno (Gremio), Brazao (Ovijedo).

Defanzivci: Gabrijel Menino (Palmeiras), Emerson (Betis), Giljerme (Atletiko Mineiro), Abner (Atletiko Paranaense), Gabrijel Magaljaeš (Arsenal), Luiz Felipe (Lacio), Ibanjez (Roma), Nino (Fluminenze).

Vezisti: Bruno Gimaraeš (Lion), Mateus Enrike (Gremio), Rejnijer (Dortmund), Lizijero (Sao Paulo), Žerson (Flamengo), Klaudinjo (Bragantino).

Napadači: Entoni (Ajaks), Malkom (Zenit), Pedro (Flamengo), Evanilson (Porto), Gabrijel Martineli (Arsenal), Rodrigo (Real Madrid).


tagovi

Fudbalska reprezentacija BrazilaRejnijerMalkomRodrigofudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara