Kevin De Brujne slavi gol sa Rubenom Dijasom i Džekom Grilišem (©Reuters)
Kevin De Brujne slavi gol sa Rubenom Dijasom i Džekom Grilišem (©Reuters)

Brejk Mančester Sitija i trijumf Hamarbija za najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 10:55

Nigde nećete da nađete veće

Liga šampiona se vratila na meni. Kreću odlučujuće utakmice u borbi za finale glavnog kontinentalnog klupskog takmičenja, a u polufinalu ovog utorka sukobljavaju se Real Madrid i Mančester Siti. Reklo bi se, uz poštovanje Interu i Milanu, finale pre finala.

Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i utorak nije izuzetak. Danas su u ponudi dve promo kvote, i to dvojka na Mančester Siti protiv Real Madrida, kao i kec na Hamarbi u okršaju sa Mjelbijem u sklopu Alsvenskana.

Izabrane vesti

Dok se Real Madrid bori da odbrani krunu u Ligi šampiona, protivnik u polufinalu u vidu Mančester Sitija je verovatno najveća pretnja njegovom statusu. Dve supersile su se sastale pod istim okolnostima u polufinalnoj fazi prošle sezone, a iako su Blankosi tada pobedili, dvomeč je bio veoma napet. Ipak, Real Madrid bi trebalo da ima samopouzdanje posle subotnje pobede u Kupu kralja nad Osasunom (2:1), koja je donela treći trofej ove sezone posle uspeha u Superkupu Evrope i ranije na Svetskom klupskom prvenstvu. Donošenje 15. trofeja Lige šampiona u špansku prestonicu sada je krajnji cilj za momke Karla Ančelotija, a tim je u dobroj poziciji da napravi korak dalje. Za Mančester Siti ove sezone postoji osećaj "sada ili nikad" u naizgled beskrajnoj potrazi za prvom titulom vladara Starog kontinenta. Sa napadačem kao što je Erling Haland koji postiže golove bez prestanka u skoro svakoj utakmici, ovo je zaista najbolje vreme za Siti do sada. Ipak, uspeli su Građani bez njegovih golova u subotu, iako im to nije bio najbolji učinak u sezoni, pošto su u Premijer ligi tesno pobedili Lids sa 2:1 i tako zadržali vođstvo u prvenstvu. Pažnja se brzo prebacuje na evropske bitke, a psihološka prepreka mora da se prevaziđe. Pep Gvardiola je dva puta osvojio titulu osvajača glavnog klupskog trofeja kontinenta, ali sa Građanima to još nije uspeo.

HAMARBI - MJELBI (UTORAK, 19.00), KEC 1,75

Hamarbi definitivno očekuje da će barem da ponovi prošlosezonsko dostignuće, kada je uspeo da dođe do "bronze", ali je početak bio veoma slab. Prema rezultatima šest kola Alsvenskana, ekipa Martija Sifuentesa zauzima tek 11. poziciju na tabeli sa šest bodova, pošto je doživela četiri poraza u kampanji. Hamarbi je u prošlom kolu izgubio od Norčepinga sa 2:0, pretrpevši drugi neuspeh u nizu. Mjelbi nije postavljao sebi ambiciozne ciljeve, a za tim Andersa Torstensona zadržavanje u švedskoj ​​eliti biće ozbiljno dostignuće. Malim koracima klub grabi ka uspehu, pošto je u šest rundi uspeo da se pozicionira na deveto mesto sa osam bodova. Bilo je problema u poslednje vreme - pošto je u prošlom kolu Mjelbi zabeležio remi bez golova sa AIK-om, i bez pobede je na tri meča.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara