Bremer (©Reuters)
Bremer (©Reuters)

Bremer izvadio Leaa i Osimena iz džepa pa produžio ugovor sa Juveom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.12.23. | 19:51

Brazilac potpisao do 30. juna 2028. godine

Pre godinu i po dana stigao je iz gradskog rivala Torina za 41.000.000 evra sa priznanjem za najboljeg štopera Serije A, koje opravdava i u tekućoj sezoni. Odličnim igrama Gleison Bremer pomaže Juventusu da se trka sa Interom za vodeću poziciju u italijanskom prvenstvu, a kao nagradu za dobre partije dobio je novi ugovor - do leta 2028. godine.

Brazilac je bio starter u svih 17 utakmica Serije A ove sezone, samo jednom je zamenjen, tako da potez rukovodstva Stare dame i nije nimageeko iznenađenje. Mnogo veću pažnju privlači način na koji je Juventusov marketing tim ovu vest plasirao u javnost.

Izabrane vesti

Na društvenim mrežama torinskog kluba pojavio se video na kojem Bremer po dolasku u kancelariju vadi stvari iz džepova i stavlja ih na sto. Tu su ključ od kola, novčanik i mobilni telefon. Ništa čudno, osim što je na telefonu video Bremerovih duela sa Milanovim Rafaelom Leaom i Napolijevim Viktorom Osimenom, napadačkim zvezdama pomenutih klubova koje je Juventus ove sezone savladao sa po 1:0. Odbrana Torineza uspešno je odradila posao u tim mečevima, a po mišljenju ljudi iz marketinga Bremer je bio toliko dobar da je igrače od kojih preti najveća opasnost po gol "stavio u džep".

Originalno, ali i povod za prepirku navijača na društvenim mrežema.



tagovi

BremerJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara