Briljantni Slavoljub Krnjinac osvojio 161.200 dinara u MOZZART plemenitom izazovu

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.07.20. | 08:04

Golman starog kova uhvatio četiri dvojke, pa dobitak usmerio Društvu za cerebralnu i dečju paralizu iz Trstenika

Naš i vaš “Humanitarni tiket u podne” kompanije MOZZART od sinoć ima još jednog uspešnog plemenitog kladioca. Nakon, Slavka Perovića, Bore Đorđevića, Zorana Njeguša, Milana Zelena, Predraga Jeremića, Igora Gluščevića, dobitnik u doba virusa korona je i Slavoljub Krnjinac. Fenomenalni dobitak od 161.200 dinara biće prosleđen za Društvo za cerebralnu i dečju paralizu iz Trstenika!

Naš plemeniti dobitnik biran je za najboljeg sportistu četiri grada Trstenika, Kruševca, Kraljeva i Kragujevca. Nakon uspešne golmanske karijere, Slavoljub Krnjinac, uplovio je u trenerske vode. Interesanto, Krnjinac senior je brinuo o golmanima čačanskog Borca, a sin Vladimir, bio je radilica na terenu. Ostalo je zabeleženo da je na dvomeču kupa UEFA, Borac – Ajaks, Slavoljub bio na klupi, a sin na terenu. Trenutno Slavoljub Krnjinac radi kao trener i u Kikeru iz Kraljeva koji ima selekciju u Kadetskoj ligi Srbije. Ponosan je što jedanaest golmana sa kojima je radio brane u Superligi, trojica su članovi Zvezde, a šestorica reprezentativci. Tokom igračke karijere naš plemeniti dobitnik nastupao je za više klubova.

Izabrane vesti

“Sa bukvalno svim ekipama ušao sam u viši rang. Sećam se sezone sa Napretkom, nastupali smo u kupu i stigli do finala. Na pet utakmica biran sam za igrača meča, na tri dobio čiste desetke. Poraženi smo od Zvezde u finalu, ali smo izborili plasman u Evropu. Prošli smo prvo kolo kupa UEFA i estonski Tulevik. Međutim, OFI sa Krita nas je eliminisao u drugom kolu. Sa beogradskim Obilićem sam takođe dva puta bio učesnik kupa UEFA”, kaže Krnjinac.

Svoje kladilačko umeće Slavoljub je primenio na najjačim ligama odigravši četiri dvojke na Lacio, Mančester junajted, Sevilju i Juventus, kec je birao u Prtugaliji, a finiš je bio u Španiji gde je zapečaćena sudbina Humanitarnog tiketa. Pogodio je duplu šansu jedan, iks na meču Barselona – Atletiko. Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.711.389 dinara. Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Naš 843. učesnik “Humanitarnog tiketa u podne”, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Poslednje informacije glase da je MOZZART srpskim bolnicama donirao deset respiratora. Potom po 100.000 evra za bolnice u Srbiji i pakete za najugroženije penzionere. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 83 košarkaška terena. Poslednja su otvorena u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića i u Kruševcu.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara