Komentari na vest

Bruno Fernandeš skoro sa centra! Greška koja bi Liverpul mogla da košta titule (VIDEO)

E

Evo da predstavim zašto tvrdim.

pre 25 dana

Garnačo ce biti bolji od Ronalda, ako ga bude trenirao neko kao što je Anceloti. Ni Ronaldo nije Ronaldo sa 19 godina, mislim je sezonu zavrsio sa nekih mozda 15 golova ako ne i manje. Veruj mi mali ce biti igracina.
M

Manje vutre

pre 25 dana

Škodi ti
M

Made in gaučo

pre 25 dana

Kad punis 18? Aj videces da Garnaco ima da kida.
k

kvansa cuj

pre 25 dana

jel ovo onaj sto treba da nasledi taa na poziciji a taa misli da je nedodirljiv pa kaze realu da ga kupi na igrici hahahahah komedija su ovi misevi
N

Nije nego

pre 25 dana

Koliko je kriv Kvansa, toliko je i Keleher. Šta koji moj traži van šesnaesterca, a ekipa mu vodi 1:0!
M

Made in gaučo

pre 25 dana

Onaj Real da je pametan umesto sto juri Mbapea, bolje da proda Vinisiusa za 150 miliona i dovede Garnača za 50 miliona. Mali uz pravog trenera i saigrače može da bude bolji od Kristijana.
S

Sherlocked

pre 25 dana

Vecu glupost odavno nisam procitao. Kristijanu nije ni blizu u svakom smislu , ima skoro 20god . Tada su i Ronaldo i Mesi vec mnogo toga uradili. Ovaj nista u rastimovanom orkestru Junajteda
V

Vldblk9a

pre 25 dana

Samo da pozdravim miseve koji su u cetvrtak posle mog komentara da liverpool nece dobiti junajted ostavljali jadne komentare. Veliki znalci zahvalite Tejloru za bod i nelozite se vise sa bolidnim komentarima.
h

hepokocke

pre 25 dana

uradi domaci.
B

Brine

pre 25 dana

Greška je njunez koji je balvan nad balvanima ,pa ja da igram na toliko prilika dao bih gol ,
h

hhhhhhhhhh

pre 25 dana

toje livpool kad imas sve u svoje ruke i ne zatvoris utakmicu morino je doktor fudbala

lpool

pre 25 dana

Identicna utakmica kao ona u kupu.. Liverpul dominira, Junajted ne moze 3 pasa da veze i onda iz neke totalne gluposti pada gol Junajteda..
r

rsczz

pre 25 dana

Ne mozes promasiti toliko zicera i primiti gol sa centra, nesto tu golemo dismr... Ogromne su pare na Liverpul uplacene ima tu svako koristi.
D

DaDaDa

pre 25 dana

Zakivaj luzere!
D

Dadads

pre 25 dana

Tako je slavi 2-2 kod kuće , samo nek bnijr 0-5 🤣🤣🤣😎
D

DaDaDa

pre 25 dana

Ne slavi se 2-2 nismo mi grobari,bolje vi zahvalite sudiji na onom smesnom penalu,i jel znas koliko pobeda imate protiv ekipa iz Top 6,pomocicu ti,jednu,sportski pozdrav.
D

Dadada

pre 25 dana

Mi dijelimo prvo mjesto, vii ćete sljedeće godine igrati kup "kamena sa ramena" , sudija iz mančesterra svira penal za lfc??, nit se buni Bisaka nit stadion??? ali eto ti znaš, to što ste prvo poluvrijeme bili u kanalu bez puta u gol i niste primili petardu zahvaliti sreći, kakav jadnik!🤣🤣🤣lagano u pidžaui, crtani je prošao odavno!!!Pali!
D

DaDaDa

pre 25 dana

Zato cete vi ove sezone da slavite Kup energetskih pica i da pricate kako su vas pokrali i kako vas svi mrze,tipicno luzerski. Ne brini se ti za Junajted,nego gledaj kada ode ovaj coravi Nemac da opet ne cekate titulu 30 godina.
S

Sprdnja

pre 24 dana

Mi već jedan osvojili i još ćemo jedan najmanje, a vi??🤣🤣🤣

tidecaller

pre 25 dana

Darvin je kriminalan.