Brunove suze kažu da je gotovo, čeka se potpis u Junajtedu

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.19. | 11:38

Svi pričaju o emocijama koje je pokazao kapiten Sportinga

Bruno Fernandes je po svemu sudeći u nedelju odigrao svoje poslednje minute u dresu lisabonskog Sportinga i uskoro ga čeka transfer u Mančester junajted.

Društvene mreže su sinoć preplavili video snimci sa prijateljske utakmice protiv Valensije, u kojem je Sporting poražen od Valensije (1:2), na kojima se jasno vidi kako Fernandes ne može da obuzda emocije. Svima je istog trenutka postalo jasno da su to bile Brunove suze za oproštaj i da će njegova sledeća stanica biti Old Traford. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 29. jul

Danima unazad evropski mediji, a pre svega - pomalo i iznenađujuće - rimski Korijere delo sport i katalonski Sport najavljuju Fernandesov transfer na Teatar snova i da će transfer iznositi negde između 65.000.000 i 75.000.000 evra. Fernandes bi trebalo da bude jedan od dvojice kaparisanih vezista koji će otključati transfer Pola Pogbe u Real. Britanski San ovog jutra piše da je Sergej Milinković Savić postigao konačni usmeni dogovor oko transfera u Junajted po pitanju ličnih uslova saradnje, a trebalo bi da dobije petogodišnji ugovor vredan oko 6.000.000 evra po sezoni. Sada jedino ostaje da se Lacio i Junajted dogovore oko obeštećenja, pošto Nebeskoplavi zahtevaju da bonusi od 15.000.000 evra budu objedinjeni i dostupni po mnogo lakšim uslovima od onih koje je postavio klub iz Mančestera. Ceo posao biće završen na 90.000.000 evra ukupno. 

Što se Fernandesa tiče, iz Sportinga su prethodnih dana uporno odbijali da potvrde Junajtedovo interesovanje i čak govorili o mogućem ostanku svog kapitena, ali je sada izgledno da se to neće desiti, ali i da će Lavovi dobro zaraditi. 

Fernandes i Sergej će biti direktne zamene za Andera Ereru i Pola Pogbu, ali uz nešto modifikovane uloge od onih koje sad imaju u svojim klubovima. Bruno je Boavistino dete, koje je još sa 17 godina otišlo u Novaru za tričavih 40.000 evra. Posle samo godinu dana prodat je Udinezeu za 2.500.000 evra, ali su onda usledile možda i presudne pozajmice u Sampdoriju gde je Bruno počeo drastično da napreduje. Samp je pre dva leta platio Fernandesa 6.000.000 evra Udinezeu, ali ga je već sledećeg dana prosledio Sportingu za 10.000.000 evropskih novčanica. Imao je maestralnu prošlu sezonu, pošto je na 53 utakmice u svim takmičenjima skupio 32 gola i 18 asistencija!

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara