Komentari na vest

Brzi gol rešenje za Floru: Partizan sa Jojićem igra jednostavno i može da bude prvi u grupi

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Sa srećom komšije večeras, pobeda i samo pobeda, to se od Vas večeras očekuje, napred, ofanzivno I DOKAŽITE POBEDOM DA STE BOLJI.
a

au brate

pre preko 2 godine

pa dal si ti normalan od kako se vratio dečko nezna sa čije je 🤣🤣🤣
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa stvarno cete naterati Zexa da snima Jojica 90 minuta?!Decko je potpuno pogubljen,ne zna gde udara.Dao je neke golove ali i ja bi ih dao da imam toliku minutazu kao on.
D

Deki123

pre preko 2 godine

Sve i nekako ali daj nauci te bekove da centriraju!!
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Samo ozbiljno i napadački od starta. Brzi gol bi zaista bio poželjan, da se ne bi ušlo u neku nervozu. Koliko god mi potcenjivali ovakve protivnike, bodovi (i bonusi) se isto računaju i protiv njih i protiv Genta. Izbacili Omonoju i Šamrok, koji su našim večitim ostali u mnogo lošoj uspomeni.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Ajde svi da zavolimo stanoja i jojaru najvise na svetu, pa da nas propagandna masinerija ostavi na miru...
B

Bla 2

pre preko 2 godine

Ovako, proveo sam u teleoptiku 10 godina omladinac, igrao fudbal u SAD i ceo svoj zivot posvetio toj igri, sramotnici koji se predstavljaju strucnim pokusavaju da vam zamazu oci, jojic je na nivou prvoligaskog igraca indjije, ceo medijski aparat sluzi da opravra to sto igra, i zapamtite onaj navijac koji se ne razume u fudbal ako kaze za nekoga da je dobar taj je stvarno dobar, jer je nekoga ko nije upucen ubedio da pravi razliku. Jojicu puna podrska dalje od naseg partizana. Sram vas bilo.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Postujem znanje, ne sumnjam u tvoju strucnost, ali tvoj nivo znanja u ovom slucaju i nije neophodan.. Decko nije ni prosek, nema znacajnog doprinosa ni u napadu ni u odbrani, jedino sto zna jeste prekid, ali to neopravdava jaku platu i cinjenicu da je u polju igrac manje. Mi kao da zivimo u losoj bajci, da ne poveruie covek sta cita..
B

Bla 2

pre preko 2 godine

Slazemo se, mozda si pogresno protumacio podrsku jojicu jer je bila ironicna, decko je igrac manje, sportski pozdrav.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Na žalost, navijači koji ne razumeju igru sa loptom koja se naziva fudbal, ne vide uticaj Jojića na igru Partizana već to gledaju kroz penal za zvezdu i to što nije ispratio do kraja Kataia, pa i onaj promašeni penal. Za te stvari, pogotovo ove dve protiv zvezde - zaslužuje žešće psovke, jer meni ostavlja utisak da tako vraća zvezdi što im je dao gol u onoj utakmici. Protiv zvezde on meni ne bi igrao. Protiv ostalih odrađuje kvalitetno svoj posao.
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Jojić je igrač za Bajern. Ja ne znam kako ga je Iliev zeznuo da igra za Partizan. Mi njega nismo dostojni. Bistu ispred stadiona zaslužuje.
a

agentt

pre preko 2 godine

Ko kritikuje Zeku, taj ne zna sta je fudbal...
E

Enzo

pre preko 2 godine

Loženje kao da igraju sa Interom a ne florom i faunom hahahah
g

gost123

pre preko 2 godine

Meni odzvanja njegova recenica, dzabe da damo 150 golova kad smo te sezone prokockali na prolece 9 bodova prednosti i izgubili titulu...to je kljucna recenica, covek da se zamisli i kaze da li je to danas, 22 godine kasnije moguce u nasem prvenstvu. Činjenica je da su Estonci napredovali ali niko da spomene da smo napredovali i mi iako to nekom smesno zvuči. Pre 20 god isti taj Partizan i Zvezda nisu mogli da prodju kvalifikacije, nesto sporadicno a u grupi po neki bod se uzme. Sad je to dosta drugacije sto se i vidi po koeficijentu i da sada mozemo da napadnemo dva mesta u Ls o kome se sanja godinama. Nase prvenstvo po meni ima ozb potencijal i talenat ali mora citava reforma takmicenja da se uradi, samo tako liga moze napredoavti. Ovaj var je doneo neka poboljsanja, manje se vecitima sviraju penali i sumnjivi golovi, ali mora jos da se poradi na regularnosti.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Potencijal o kom pises je dosao do izrazaja kod Cuke i Vose u evro kvalifikacijama. Zvezda i Partizan pa jaz pa tri cetiri tima koji zasluzuju status prvoligasa. Ostalo je nivo pete lige Engleske.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Druze Partizan ima ovoliko pobeda, jer je prinudjen da svaku mora da igra do koske, jer da bio osvojilo titulu mora skoro sve utakmice da pobedi sto je mnogo tesko.. Zvezda je za 4 sezone izgubila 4 utakmice, 2017 kad smo bili sampuoni Zvezda je pored Partizana samo od Vozdovca izgubila, imala je te sezone 33 pobede.. Posle je Marko otisao jel video da nema sanse da bude sampion sledece god, sad i Stanojevic najavljuje odlazak.. dok im je vodja na vlasti bice ovako..
g

gost123

pre preko 2 godine

d.g. pa znas kako, nisu iz lige Bangladesa stasali Tadic, Kolarov, Sergej, Mitrovic, Jovic, Ljajic, Sulejmani, Matic, ....i jos na 10-tine igraca koji su neko ime napravili u Evropi. Znaci da potencijal lige i nekog rada ovde u Srbiji postoji. Znaci da imas od cega nesto da napravis ako hoces, to nije limitirana liga kao Irska, ili estonija, pa cak i Rumunija koja godinama ne proizvodi apsolutno nista...madjarska isto. Samo Hrvati i mi nesto proizvodimo iz sopstvene lige. E sad sto se tice cuke i vose ove godine to je tacno ali zamisli kad bi samo malo bile uredjenije stvari pa vosa i cuka zadrze te iste igrace makar godinu ili dve vise, garantujem ti da bi obe ekipe bile na pragu ulaska u neko takmicenje. Nama fali da jos malo ojacaju klubovi od 2 do 6 mesta i da se iz takve baze crpe bolji rezultati. Samo o tome pricam. Za to je potrebna pomoc saveza, drzave, da se pravi ljudi postave na prava mesta, da se pokrene pitanje organizacije i regularnosti i sve se vrlo brzo moze dovesti u red jer baza je dobra...
G

Gost Lk za humsku

pre preko 2 godine

Znaci nepostena Zvezda je izgubila samo dve utakmice,ali nije osvojila titulu,posto posteni Partizan nije izgubio nijednu.E jadan ti.
P

Pozz

pre preko 2 godine

Hahah al opet hvaljenje Jojica
c

cika23

pre preko 2 godine

gde je miljkovicccccc, kome da se smejemo, samo holandaru~
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Kao Sadik protiv Malatijespor brz gol i mnogo lakse ce da se igra a i protivnik je daleko laksi od Malatije,s'tim da nemamo nazalost Sadika ali imamo Rikarda i imamo Meniga.Partizane napadaj!
a

abc

pre preko 2 godine

" Imamo Meniga..." hahaha Menig ne može sa loptom da promeni pravac, taraba neviđena, kad mu igrači Spartaka ostave celu livadu slobodnu onda može i da odigra nešto.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Sve si rekao majstore i p.....o ove sto nisu videli stadion i sutnuli macku s praga.. Ko se malo razume u fudbal on vidi kakav uticaj Jojic ima na igru Partizana..
P

Poz

pre preko 2 godine

Ima ima penal protiv Zvezde, pa promasen, pa preko njega pada gol u poslednjem derbiju, veliki uticaj.Uglavnom igrace samo pogledom isprati.
I

Ima uticaj

pre preko 2 godine

da sa raspalim ljubimcem jojicem na terenu,Partizan igra kao da ima igrača manje
G

Gost654

pre preko 2 godine

Ajmo breee