Komentari na vest

Bufon o rezultatima Azura: Od 2010. imamo iluzije, slavićemo i uspehe u kvalifikacijama

I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Veliku odgovornost treba da snose i legionari koji nisu hteli da napuste reprezentaciju na vreme kako bi dali šansu drugima. Npr Maldini da nije napustio reprezentaciju nikad ne bi videli Grosa po levoj strani u prvih 11, ili npr Vieri da je ostao Gilardino ne bi otišao na SP 2006. a isto je imao ogroman doprinos u napadu sa Tonijem. I Toti i Del Piero su se povukli na vreme, ali šta je sa ostalima? Buffon je prvi uticao da propadnu Amelia, Perin, Sirigu itd. i nikad ne dostignu svoj vrh i dresu Italije.
U

Uo

pre oko 2 godine

Potpuno se slazem za prvi deo teksta, ali ovo za golmane... Da su bili top klasa, napravili bi oni mnogo i bez reprezentacije. Nije to drzavni tim Filipina pa da trebas da branis za reprezentaciju da bi napravio karijeru.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Perin je doveden u Juve da bude direktan naslednik Bufona na golu Italije i Juvea, kao neko ko prati Kalčo mogu ti reći da su svi na čizmi pisali isto i da je Perin imao veći potencijal i od Donarume. Bufon je iako je rekao da ide u penziju, odlučio da suprotno i Perin je ostao na klupi a kasnije i na pozajmicu. Ne kažem da je direktan krivac Bufon to što se nije Perin razvio, ali je svakako veliki uticaj na njegov razvoj bila pomenuta situacija. Pa da je Bufon igrao Euro i branio penale sa 40+ godina da li bi Italija bila prvak Evrope. Znam samo da sigurno ne bi sedeo na klupi nema šanse.