Osman Bukari (©Reuters)
Osman Bukari (©Reuters)

Bukari: Trebalo je da bude remi ili naša pobeda

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.23. | 00:10

"Volimo ih i oni vole nas. Samo treba da se smire. Znam da je teško trenutno i klubu i igračima, ali nadam se da će se sve promeniti", poručilo je brzonogo krilo

Kapiten Aleksandar Dragović bio je vrlo oštar u oceni kompletne utakmice, jasno poručivši kako sa partijom poput večerašnjeg Crvena zvezda nema šta da traži u Ligi šampiona. Ipak, njegov saigrač Osman Bukari je, da se zaključiti na osnovu njegovih izjava posle meča, zadovoljan prikazanom igrom zbog koje smatra da je šampion Srbije zaslužio makar bod, ako ne i sva tri.

Izabrane vesti

"U drugom poluvremenu smo stvorili više šansi, ali i mnogo smo promašili. Morali smo da ih realzi Smatram da je trebalo da bude remi ili pobeda za nas", izjavio je Bukari posle poraza od Lajpciga.

Smatra brzonogo krilo da pristupom u drugih 45 minuta Crvena zvezda može do pobede u Bernu.

"Naravno. Ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu, možemo da pobedimo."

Što se tiče segmenata koje bi crveno-beli mogli da poprave, Bukari nema dilemu.

"Mislim da moramo bolje da se koncentrišemo u završnici i odbrani. Videli ste kako su postigli golove, kao da smo izgubili koncentraciju pozadi i pod pritiskom. Samo treba da radimo naporno i borimo se protiv Jang Bojsa."

Na pitanje kako je moguće da tim u dva poluvremena pokaže dva potpuno različita lica 24-godišnji fudbaler nije imao odgovor.

"Šta mogu da kažem. To je deo fudbala..."

Ali je zato imao poruku za navijače.

"Volimo ih i oni vole nas. Samo treba da se smire. Znam da je teško trenutno i klubu i igračima, ali nadam se da će se sve promeniti", poručio je Bukari.



tagovi

Osman BukariFK Crvena zvezdaLiga šampionaRB Lajpcig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara