Komentari na vest

Bukari: Usporio nas prekid zbog navijača

v

v1ad

pre oko 1 godinu

Derbi ko i svaki drugi poslednjih 7-8 godina. Ruzan. Retki su bili dobri derbiji u tom periodu. Prvo poluvreme jos i neka igra. Drugo krece performansom jedne ili druge tribine i prekidom. Onda krece sudijino seckanje igre i podizanje nervoze jer nema kartona do nekog 77og minuta. I onda 87-8 minut, neka guzva, crveni karton i to je derbi. Cirka 50ak minuta efektivne igre. A da, padne i neki gol iz vrljavog suta koji se odbije o tri igraca dok ne udje u gol. Mozda neko bude i ostecen za minimum tri penala. Ali koga to briga?
m

mikilic

pre oko 1 godinu

Stvarno smor, cekas derbi, najbolju utakmicu u sezoni, a 10 minuta prekid zbog dima. Ako im je zadovoljstvo da prave dim, neka kupe pirotehniku pa nek pale bilo koji drugi dan negde na livadi i nek skacu od srece.
G

Gost 0000

pre oko 1 godinu

Onaj ko je ikada u životu šutnuo loptu i na ovom derbiju, kao i u LE prošle jeseni, mogao je videti da Bukari nema kvalitet za malo veće utakmice! Zar je nekome čudno što on nije uspeo u Gentu i Nantu?! Nisu valjda Belgijanci i Francuzi indijanci za fudbal?! Kako je igrao naš “centralni” vezni Kanga?! Koliko je grešaka napravio?! Sa ovakvim fudbalskim cepanicama se “uigravamo” za LŠ?! Nažalost, od nekadašnje moje velike Zvezde, ostao je jedan mali klub sa neprepoznatljivom igrom, igrom ispod proseka za Evropu! Borjan, Vigo, Dragovič i Eraković, su malo za Evropu, ostali su zalutali u Zvezdu!
v

vigo

pre oko 1 godinu

Alo vito -16. Smrzo si se malo pa ti mozak ne radi? Bas top derbi. Vec u 5. minutu si zaplakao.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Колико је само постало напорно гледати из дербија у дерби те прекиде због бакљи.. ала сте брате сморили с тим, па како вам више не досади. Да ли сте ретардирани!?
d

da se zapitas

pre oko 1 godinu

mislm kad bi godisnje bilo 28 derbija da bi opet na svakom od njih klinci palili baklje. Zaista su neverovatno udareni u glavu
к

кен-фе

pre oko 1 godinu

Организоване групе навијача који себе називају "Делије" и "Гробари" имају своје "вође".Пошто је пиротехника забрањена на стадиону из више разлога и у свим земљама(између осталог да би нормалан свет могао да гледа утакмицу без страха да би нека будала могао да га спржи)значи да се за употрбу исте плаћа казна.Исправно би било да "вође" продају кућу,стан,бубрег и плате казне.Мислим да не би било више бакљада.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

To što vas usporava nema veze sa navijačima.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Šta li koristi?
I

Ima,ima

pre oko 1 godinu

i to mnogo. Samo se pogrešno izrazio jer to i nisu navijaci,jer zbog njih pravih navijaca ni nema na utakmicama.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Pirotehnika se dešava jer Država neće da reši taj problem.
G

Gennaro

pre oko 1 godinu

Bukari je za Mitrovica sve ono sto ovi demagozi pricaju o Mitrovicu. I kad mu ne ide gura, glavinja napred, trci, pa sta uradi
J

Jagnjilo@Gennaro

pre oko 1 godinu

Jeste! Bravo, “Gennaro” za komentar! Vidi se da poznaješ fudbal i da si ga igrao, a ne da si pod uticajem masovne hipnoze! Bukari je “izvanredan” igrač i on je to dokazao igrama protiv Makabija (2x), kao i u grupnoj fazi LE (Trabzon, Monako, Fradi), gde ih je sam rasturio (ako ćemo se zezati)! Na tvoju žalost, tada u Evropi taj Bukari nije imao pojma, a zbog Evrope je doveden kao pojačanje! Utakmice protiv Javora, Radnika, Mladosti i sličnih ekipa, nisu za ozbiljno poređenje. A, čak ni u našoj ojađenoj SLS taj Bukari ne može nikoga predriblati i rešiti situaciju “1 na 1”, sve mu se svodi da gurne loptu napred i nekoga da pretrči, ali neće da može ni u SLS! Evropa je diplomski ispit! Uživaj u igrama Bukarija!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ahahahah, ti si neki komičar??? Ma da, da nije bilo prekida igrali bi kao Barselona u vreme Ronaldinja i Mesija iz najboljih dana. Nije mi jasno kako ga nije sramota da ovo izjavi.
Y

Yostra

pre oko 1 godinu

Pa ne. Izjavio je da su ih prekidi usporili - ne sprečili da polete. Bilo bi lepo kada bi sa razumevanjem pročitao vest koju si već odlučio komentarisati.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Yostra. Pa to ti kažem, da nije bilo prekida igrali bi kao Barselona u najboljim danima. Šteta zbog tih prekida ispada ovo jedan od najlošijih derbija ikada. Moramo da kažemo navijačima da ne prekidaju više derbije, biće nam onda derbi bolji od EL klasika.