Bum iz Katalonije: Poketino prvi kandidat, ima podršku predsednika i direktora

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.01.20. | 21:42

Čeka se zvanična reakcija

Upinju se u Barseloni da dokažu kako ne razmišljaju o smeni Ernestea Valverdea, ali tamošnji mediji iz sata u sat izvewštavaju o mogućim kandidatima za novog trenera Balugrane. Pokušaj sa klupskom legendom Ćavijom Ernandezom nije prošao, navodno je i Ronald Kuman odbio ponudu, a u prvi plan je iskočio Maurisio Poketino.

Ovu vest je lansirao radio Katalunja i tvrdnju potkrepljuje sa nekoliko činjenica.  Prema njihovim izvorima bivši trener Totenhema, smenjen 19. novembra, ima podršku svih relevantnih struktura na Nou Kampu. Prvo i najvažnije: Poketino ima podršku predsednika Barselone Bartomeu, ali ne samo njega.

Izabrane vesti

Kao Poketinov čovek u Barsinoj mašineriji apostrofiran je jedan od direktora Ramon Planes, operativac sa kojim je Poketino sarađivao u Espanjolu i Totenhemu. Dolazak Argentinca na Nou Kamp predstavljao bi pravu senzaciju. Najviše zbog Pokedtinovih reči iz 2017. godine da nikada ne bi trenirao Barselonu.

Poketino je tri sezone nosio dres Espanjola, potom je isto toliko proveo kao trener na Monžujiku. Navijači manjeg kluba iz glavnog grada Barselone mu sigurno ne bi oprostili ovakvu izjavu. Ali vremena se menjaju.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara