BUM! Kanga se vraća u Zvezdu za 500.000 godišnje i bonus za potpis

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 15:09

Promocija u petak

Vratio se Aleksandar Katai, vratiće se i Gelor Kanga. Crvena zvezda je pred senzacionalnim pojačanjem, pošto Gabonca još samo potpis deli od druge promocije na stadionu Rajko Mitić., koja će najverovatnije biti u petak.

Posle Kange stiže - Federiko Makeda?

Izabrane vesti

Kanga je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa praškom Spartom, a činjenicu da nije uspeo da dogovori ostanak u Češkoj, niti pristao na uslove koje mu je nudio turski Trabzon, iskoristili su crveno-beli i munjevitom akcijom ugrabili još jedno kapitalno pojačanje pred početak nove sezone. Česi su Kangi ponudili ponižavajući ugovor, dok su ga Turci narodski rečeno "zavlačili" u pregovorima i obećavali nešto što nisu hteli da stave na papir. Crvena zvezda je nedeljama čekala šansu i bila najkorektnija i najkonkretnija u pregovorima sa bivšim vezistom.

Prema informacijama MOZZART Sporta, Kanga će u drugom mandatu u Beogradu zarađivati 500.000 evra po sezoni tokom trogodišnjeg ugovora, dobiće i 300.000 evra "na ruke" u vidu bonusa za potpis, a ugovorom je predviđeno da u slučaju plasmana u Ligu šampiona nagrada iznosi 800.000 evra.

Afrički vezista je danas napustio Prag i uputio se ka Parizu gde mu se nalazi porodica. Istovremeno je u direktnom obraćanju preko društvene mreže Instagram poručio navijačima Trabzona da ne dolazi u njihov klub.

Očekuje se da u narednim danima dogovor sa Crvenom zvezdom prenese i na papir. Kanga će predstavljati skupo, ali kapitalno pojačanje za tim Dejana Stankovića. I tokom prvog mandata je bio jedan od najskupljih igrača u timu, ali je opravdao svaki uloženi evro i bio jedan od nosilaca igre Milojevićeve Zvezde koja je klub vratila na evropsku mapu i sa kojom je počeo veliki uspon Crvene zvezde koji je rezultirao prolećem u Ligi Evrope, a kasnije i sa dva učešća u Ligi šampiona.


tagovi

FK Crvena zvezdaGelor Kanga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara