Komentari na vest

Buongiorno Italia: Italijani sanjaju o sedam timova u četvrtfinalu evrokupova

М

М21

pre oko 1 godinu

Јувентус нема шта да плати Артура Барселони, кад је то била фактички трампа, Артур = Пјанић + 10М€ ... Тако да бих саветовао аутора да мало смањи са Јувемтусовим проблемима и о томе како Влаховић ће негде да иде, кад лепо Италијани извештавају да ће се игра градити око Кјезе, Погбе, Локателија и њега као главне играче
P

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Prvo, autor je deklarisani juventin. Drugo, hteo si da ispadnes pametan, podsmevas se a ustvari si ispao glup. Trampa Artur-Pjanic nije bila igrac za igraca, vec su celi iznosi racunati i to na rate da bi se zaobisao ffp i prikazao priliv novca. Sledeci put ti smanji dozivljaj i ne ismevaj ljude koji znaju vise od tebe.
S

SilvioB.

pre oko 1 godinu

Zanimljivo je da često kada Kalčo ima skandale ili finansijske probleme, italijanski timovi i reprezentacija igraju dobro i postižu rezultate, iako se to od njih ne očekuje. Da li će ovoga puta uspeti, još je rano govoriti, ali je moguće. Italija 1982, 2006 i 2020, Juventus i Milan 2003, Milan 2007, Inter 2010, Juventus 2015 i 2017, Roma 1984 i 2022.
K

Koliko

pre oko 1 godinu

Ja ovde čitam, svi kažu da je seria A smešna, pa kako to majku mu.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Za nas koji je pratimo 20+ godina je trenutno smešna po kvalitetu ali je i dalje zanimljiva, a za decu koja nikada nisu gledala onaj kalčo i lože se samo na PL je što bi rekli Englezi farmer's league.