Komentari na vest

Buongiorno Italia: Iznagi kao Gvardiola, vreme demantovalo De Laurentisa

T

Tema dilema

pre 6 meseci

Nikad nije ni trebalo da se prelazi sa te na 4-3-3, doduse, nismo doveli pravog defanzivnog veznog (a nesto mi ne deluje da ce se nesto uraditi ni ove zime po tom pitanju), a to umnogome otezava kombinovanje...
j

je_suis_ronaldo

pre 6 meseci

svi ovih hvalospjevi su melem za usi, al nista ja to ne brojim bez osvajanja Scudeta, u LŠ sam zadovoljan sa 1/4 finala...mada igramo lijepo dopadljivo, a kada treba znamo i povuci rucnu..
х

хуго_бос

pre 6 meseci

Обузме ме осећај поноса кад прочитам да је Интер раме уз раме са Ситијем. Елем, следи значајан прилив средства која ће огромно помоћи власницима, који се боре са буџетом у коме се конкурентност и одрживост боре да коегзистирају, упркос сталном трговању играча на тржишту трансфера и продајом звезда тима.
t

the

pre 6 meseci

Inter je tu zahvaljujući što su kopirali Juventus. Uzeli su Marotu i Kontea, bez njih ništa ne bi uradili. Plus desio se očekivani sunovrat Juvea( normalno s obzirom na 9 titula za redom).

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@the juventus je bio tu gde je bio kopirajuci Sampdoriju i Milan. Doveli su Marotu i Alegrija i to je to. Eto, to je tvoja logika...
I

Inter

pre 6 meseci

Sta bi bilo da Inter ponekad moze da ubaci svez kapital, a ne da svake godine moraju da prodaju krucijalne igrace i kockaju se da li ce nove jeftine varijante da se uklope i prorade. Ovo kako funkcionise Inter nije ni samofinansiranje, jer se celokupan iznos od prodatih igraca ne ulaze u nove igrace. Cak to bude i na nivou od 50% ili manje. Dakle, ovo je samo ako gledamo odnos prodatih/kupljenih igraca. Gde su jos ostali prihodi. Ima tu i troskova, ali Inter sve i da osvoji LS morao bi nekog da proda, kako bi doveo nekog novog igraca.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Pusti brt to, uzivajmo u dobrom periodu naseg kluba.