Komentari na vest

Buongiorno Italia: Mota prvi kandidat da zameni Alegrija; Posle Lautara i Tiram hoće u Pariz

0

01

pre oko 1 mesec

Voleo bih da vidim Motu sa Bolonjom u LS, kao i Alonsa sa Bajerom sl sezone jer smatram da mogu razbiti tu monotoniju u koju je upala LS iako je od sledece sezone novi format. Uz uslov naravno da obe ekipe ne rasprodaju sve najbolje igrace nego da pare od ucesca iskoriste da se nadograde i verujem da mogu biti zanimljivi protivnici poput Atalante za vreme korone
b

borovo

pre oko 1 mesec

Zbog 7 miliona evra izgubiti još jednu sezonu i par igrača,ako tako razmišljaju u Juventusu,samo napred niste drugo ni zaslužili.
I

Inzaghi

pre oko 1 mesec

A šta su izgubili? Sa ovim timom teško da bi bili šampioni, nije samo do Alegrija. Juevu sve treba, do ekonoma bukvalno. Sa ovim glupim sistemom UEFE skorz je nebitno da li ćeš biti 2 ili 5 koji će ove sezone igrati LŠ, jer ti dođe na isto. Nema više kvalifikacija za najjače lige.
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Svedjani citaju Jokeres. Englezi isto, Jokeres. Nikakav Djekeres i slicno. Prestanite da samovoljno prevodite.
T

TD

pre oko 1 mesec

Oni citaju i Slatan (Ibrahimovic) pa niko od nas ne cita tako.
М

Макаријус

pre oko 1 mesec

Сад Аћерби треба да поднесе тужбу, само дође и каже: "Рек'о ми да сам белац" . Ово је апсурд.
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

A na osnovu cega ce da ga tuzi? Juan Jesus je i pre nekoliko godina optuzio Higuaina da ga je vredjao na rasnoj osnovi, ali su tada iz Napolija cutali jer nisu zeleli da kompromituju prvu zvezdu ekipe dok im je defanzivac bio samo broj na papiru. Takodje je i Sari izvredjao Mancinia pre koju godinu, ali su i tada cutali...sada kao drze neku stranu, hoce pravdu bez da imaju jedan validan dokaz. Jel sada na svakom mecu treba po neki tamnoputi igrac da pridje sudiji i kaze da ga neko vredjao, a taj onda da dobije kaznu od pola godine. Ispljuvali ste coveka bez dokaza, u komentarima ga vredjaju navijaci juventusa jer je igrac kluba koji ne voli...
L

LNS

pre oko 1 mesec

Zezus i Iguain nikad nisu bili saigraci ni u jednom klubu pa ni u Napoliju.
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Znam, nego govorim na temu da im tada rasizam nije bio bitan. Da je Jesus bio tamo neki lik, a sada dizu ustanak, a nemaju nikakav dokaz za to. Tada mu se nije verovalo da je vredjan
L

LNS

pre oko 1 mesec

To svakako nije u redu, ali, vrlo je moguce da je oba puta zaista bio meta uvrede tog tipa.
A

Avram Tockovic

pre oko 1 mesec

Isti Novak Djokovic...to jest njegov srednji brat Marko Djokovic.....pljunuti.
T

TD

pre oko 1 mesec

I Himenez je legitimna opcija za Milan, a ni Dejvid nije iskljućen jer od one istrage neće biti ništa, mislim sve najgore o Milanovom sadašnjem vlasniku, ali, tu ničeg nezakonitog nije bilo i to će se vremenom i pokazati, ako nekoga zanima, objaviću i šta je o tome napisao Feliće Raimundo i "Calcio e Finanza". Za one koji to ne znaju, krivac za sve ovo je kompanija "Blue Skye" (da, tako se piše) koja je bila manjinski vlasnik sa izrazito malim udelom akcija i koja je 2022. god. tužila "Eliot" za skrivanje planova o prodaji Milana, upravo od te firme je sve i krenulo i "procurelo" u javnost, tu sam odmah i naslutio da može da bude problema ako budu krenuli nešto više da čeprkaju i talasaju. Što se ovog drugog tiče, još jednom (ovo morate da naučite), nije Huan nego Žuan i svakako nije Žesus nego Žezus. Ako čovek bude tužio, to možda već nešto više govori, ono što mora da se zna i razume je da NIJE UTVRĐENO DA NIJE BILO rasizma, samo da nije bilo dovoljno dokaza za kaznu i osudu, tačnije, oni su tako procenili da ono što su imali nije bilo dovoljno, a veliko je pitanje da li je baš tako i bilo.
P

Piiiif

pre oko 1 mesec

Naporan si vise s ispravljanjem pravopisa...Englezi imaju frazu za takve,grammar nazi
T

TD

pre oko 1 mesec

To o cemu ja pisem nema nikakve veze sa pravopisom, a pre bih rekao da taj izraz koriste "preko bare" nego ovi sa ostrva.
P

Piiiif

pre oko 1 mesec

Ma nebitno druze..Volim da cujem svacje misljenje,da malo raspravljamo o nasem najdrazem sportu,ne treba mi netko tko trazi gramaticke pogreske novinaru ili nekom od ljudi koji komentiraju.Ako me razumijes.Ljep pozdrav
T

TD

pre oko 1 mesec

A nema ni sa gramatikom kad smo vec kod toga Hahaha Vidis da moram da pisem o tome, i ovaj gore je pogresio.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Znas i samo kako ide: "Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno". Dakle, morali su naci dokaz, jer coveka ne mogu osuditi ako to nemaju. Svaki igrac moze da pridje sudiji i kaze ovaj mi rekao to i to i da na osnovu toga neko bude kaznjen. Naravno, mozda je njemu Acerbi nesto i rekao, ali ako nema dokaza, to ce znati samo njih dvojica.
T

TD

pre oko 1 mesec

"Nekoliko puta sam čitao sa velikim razočaranjem odluku sportskog sudije koji je smatrao da nema dokaza da sam bio žrtva rasističke uvrede tokom utakmice. Iako razumem odluku, teško mi je da razumem i zbog toga sam veoma ogorčen", naveo je Žezus u saopštenju. On je bio vidno uznemiren kada je prišao sudiji u drugom poluvremenu utakmice na San Siru i pokazivao je na oznaku na rukavu dresa: "Izbacite rasizam", što je deo kampanje italijanske lige protiv rasizma. "Iskreno, veoma sam tužan i razočaran zbog tako ozbiljnog incidenta u kome je moja jedina greška bila što sam se poneo džentlmenski, odlučivši da ne prekidam tako važnu utakmicu, sa svim neprijatnostima za gledaoce. Učinio sam to verujući da bi takav stav bio poštovan, a možda i uzet kao primer", rekao je 32-godišnji brazilski fudbaler. "Posle ove odluke, mislim da će svako ko se nađe u sličnoj situaciji, reagovati na sasvim drugačiji način, kako bi se zaštitio i obuzdao sramotu rasizma, koga želimo da se oslobodimo. Ni na koji način se ne osećam zaštićeno ovakvom odlukom koja istovremeno priznaje da je bilo dokaza o uvredi, ali da nije sigurno da je uvreda bila diskriminatorska", naveo je Žezus. Žezus je rekao da se Ačerbi odmah izvinio, ali da je fudbaler Intera posle toga negirao da je uvreda bila na rasnoj osnovi, rekavši da je Žezus "pogrešno razumeo". "Ne mogu da shvatim zbog čega je Ačerbi promenio svoju verziju događaja sledeći dan dok je bio u reprezentaciji, umesto da je odmah negirao posle utakmice, kada se to i dogodilo. Nisam očekivao da će se ovako završiti. Plašim se, a nadam se da grešim, da bi ovo moglo da predstavlja ozbiljan presedan za opravdavanje određenog ponašaja. Iskreno se nadam da ova za mene tužna stvar može pomoći fudbalskom svetu da razmisli o pitanju koje je ozbiljno i hitno", rekao je Žezus.
D

Dragan Vodoplovnik

pre oko 1 mesec

Bog te mazo !!! Iz profila isti Novak Djokovic.....auuuuuu...Pogledajte samo liniju kose...kopija kopija Djokovic....