Komentari na vest

Buongiorno Italia: Murinjo je malo nervozan

elmagico

pre 10 meseci

ne deluje da dolazak Samardzica znaci odlazak Barele, decko ce deliti minute sa Fratezijem i zajedno ce da se privikavaju Ako dodje Samardzic a ode Barela onda je njima potreban jos jedan vezni a to nema smisla
Z

Zoi

pre 10 meseci

Galjardini i Brozovic otisli iz kluba, logicno je da ces dovesti onda 2 nova vezna igraca. Barela nema nikakve veze sa njihovim dolaskom i nece mrdati nigde. Ako je odbijeno 80 miliona od Njukasla uz poruku nije na prodaju...zasto bi sada pristali na to kada su otisli Brozovic i Onana koji su popunili kasu!? Pritom Kolidio, Mulatijeri, Oristanio i jos neki mladi igraci...su donosili novac takodje
G

Gost89

pre 10 meseci

Ali baricentar hahaha, wtf. Mislim da svaki trener na svetu želi od svog napadača da ne gubi lopte i otvara kontranapade, kao to je jedna od karakteristika.
s

supo

pre 10 meseci

Murinjo zna svoj posao. Pustite majstora, da radi svoj posao.
M

Meko iz nase

pre 10 meseci

Druze, sta je baricentar?
Č

Čevap

pre 10 meseci

Ali bukvalno...
p

previse galami lik

pre 10 meseci

Ma Murinjo je jedna opasna kenjara, non-stop ide priča kako tim treba da se pojača, to mu je taktika koju je u svakom klibu primenjivao, Tražio je Abrahama, dobio ga je za ogroman novac za uslove u Italiji. Zatim je tražio Dibalu, dobio ga. Ostao je kapiten Pelegrini, doveli mu prošle godine Wijnalduma, pa Celika iz Lila u odbrani, a Ouara iz Liona i Ljorentea iz Lidsa ove godine. Ono drvo Belotija je sam doveo, sad mu ne valja. Pa majstore, samo kenjaš 10 godina ništa napravio bitno nisi.
G

Gostica

pre 10 meseci

Treba isto uzeti u obzir da je Abraham van terena celu sezonu, da je Wijnaldum čim je došao pokidao ligamente i skoro celu sezonu je bio van stroja. Slažem se da plače više nego drugi uvek, ali ne radi to bez razloga, ovaj put mu napadač zaista treba, ne može sve ostati na Belottiju.
F

Faust

pre 10 meseci

Samardžićev dolazak u Inter nema smisla ako ne ode Barela, jer pored njega, Čalhanoglua i Fratezija on neće početi nijednu utakmicu.