Komentari na vest

Buongiorno Italia: Odjeci derbija, Murinjova nova svađa i najubitačniji špic Evrope – Lautaro Martinez?!

h

hulier

pre 6 meseci

Ljubomorni su na Murinja. Čovek je još uvek medju top 5 trenera.
p

pabloo

pre 6 meseci

lautaro ne moze da igra kao jedini napadač,zato je fulao na svetskom,njemu treba još jedan klasičan napadač pored,tada je najbolji, prosto nije korišćen kako treba,kao da staviš lukakua na krilo
I

Istina je negde tamo..

pre 6 meseci

Ima li urednika opet ili opet svako piše šta mu padne na pamet? Bundes ligu ne računate u top loge ili Girasija ne ubrajate zato što nije mega zvezda? Edukacija “novinari”, edukacija..
r

roni

pre 6 meseci

Vlahovic ostavio dobar utisak a jovic se setao?ovi iz gazete se drogiraju.
M

Mitrandir

pre 6 meseci

To što je Lautaro dao ovoliko golova u seriji A više govori o ligi nego o njemu. Na svetskom ga je iz postave izbacio Alvarez koji je još uvek igrao u Riveru tada, toliko je pogubljen i beskoristan bio. U Interu pljuju Lukakua a zadnji skudeto uzeli sa njim kao glavnim napadačem a ne sa Lautarom. Ne bi me čudilo da opet ispuste trku na čelu sa večitim luzerima Inzagijem i Lautarom.
k

kizo.

pre 6 meseci

Lautaro je uvek bio potencijal, uzdigao se posle SP, sazreo je i igra u životnoj formi. Lukaka je ostavio Inter prvo bez LE posle i bez LŠ.
P

Pinđur

pre 6 meseci

Alvarez je na SP otišao kao igrač Sitija. Ako ne veruješ, izguglaj.
I

Inter

pre 6 meseci

Mitrandir@ o cemu ti pricas, Alvarez bio igrac Rivera kad je igrao SP? Alvarez je u tom trenutku bio igrac Sitija. U Interu ne pljuju Lukakua zbog igrackih kvaliteta, nego zbog njegovog ponasanja u dva navrata. Lautaro je takodje osvojio Skudeto, Lukaku jeste tu bio najbolji strelac, ali pitanje je i kakav bi Lukaku bio bez Lautara. Tada se vise radilo za Lukakua, jer je to donosilo rezultate. Moze biti i da je Lukaku smetao Lautaru da prodise i pokaze svoj potencijal. Lautaro nije luzer, ali Inzagi jeste, ali kad su luzeri Pioli i Spaleti osvojili Skudeto, valjda ce doci i Inzagi na red.
Č

Čim€

pre 6 meseci

Poklonite se klubu koji je na vrhu tabele i kom svi gledaju u leđa!
Л

Лазар

pre 6 meseci

Пиоли може само да нариче, Гати стрпао Леаа у џеп, ено га још вири. Фаулови на граници жутог, али не за жути, Гати као најбољи ученик великих Кјелинија и Бонућија.
J

JVPS

pre 6 meseci

To sam ja pisao i pre utakmice. Potpisujem da je Gatti najbolji italijanski štoper u ovom trenutku. Sada sledi kuknjava kako je mesar, sudija prašta faulove, Leao je bio bolji ali se nije videlo, itd. Realnost je da je Gatti već sad vrhunski štoper.
G

Gost0007

pre 6 meseci

Jel to onaj sto je dao jedan od najkomicnijih autogolova pre par kola? Covek koji nije naucio zlatno pravilo, da se golmanu (ako vec mora) ne vraca lopta koja ide u okvir gola jer postoji mogucnost da golman promasi loptu ili da nije na golu. A da li jedan od najboljih, tesko, Italija nema bas da se pohvali nekim stoperima, mozda Bastoni i onaj iz Atalante. Da je Theo igrao, bilo bi to znatno opasnije, ovako na misice pobeda.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Na granici zutog da ako napravis cetiri ili pet po mecu, ali, on ih je juce napravio znatno vise od toga. Cuo si sigurno nekad za ucestalost prekrsaja?
A

Auuux

pre 6 meseci

čitav tim juventusa napravio 16 faulova a ti kažeš da je gati napravio više od 4-5. Pogledaj ponovo utakmicu. I onaj faul zbog kojeg je dobio žuti nije bio za žuti a pretjerano mu je dati karton za to
I

Inter

pre 6 meseci

JVPS@ Eh sad da je najbolji, to je malo preterano. Pa i Bastoni i Skalvini su bolji od njega, da ne idemo dalje. Gati dao onaj tragikomican gol, a ako gledamo poslednjih nesto vise od mesec dana ni Bastoni nije bio bas sjajan, imao je kiks protiv Sosijedada, i imao je jos neke greske, ali decko je vec nekoliko godina na visokom nivou, uz to opasan je i napred i to u igri sa nogom.
x

xnxx

pre 6 meseci

kad vidis lautara koji nije mogao da se sastavi na mundijalu, covek nije znak gde je levo a sa druge strane vidis kako igra u interu, kao da gledas dve potpuno razlicite persone
M

Mitrandir

pre 6 meseci

Lautaro je sebičan igrač koji loše igra velike utakmice, prošle sezone je bio jedan od krivaca za izgubljeno finale LŠ ali to palo u drugi plan zbog Lukakua.
I

Inter

pre 6 meseci

Mitrandir@ Lautaro pretenduje da mozda srusi i Sevcenka kao najboljeg strelca u derbijima sa San Marinom. Da li znas koliko je dao golova Milanu? Ili ti ne smatras da je Milan veliki klub? Lautaro je davao golove i Barseloni i da ne nabrajam dalje. Lukaku je ubedljivo najveci tragicar finala LS, Lautaro je imao onu jednu sjajnu sansu kod greske odbrane Sitija, i tad je tukao iz mrtvog ugla umesto da doda. Problem kod Lautara je sto zna da ofula nesto sto je vec vidjeno u golu i to radi u serijama, tad je bolje ne gledati ga. Ali u ovoj sezoni jos nije imao tu seriju.