Komentari na vest

Buongiorno Italia: Samo Vlahović adekvatno može da zameni Lukakua u budućnosti

A

Acmilanoid

pre preko 2 godine

Kako mi se dopada kako inter propada
R

Ross

pre preko 2 godine

Hahhahaha kaze pjanic jad i bedu hahahhahaha a inter ako vam Lukaku ode ima da se raspanete hahahahahaha
G

Gagula

pre preko 2 godine

I ovako su se raspali otisao im je kostur ekipe eriksen,lukaku,hakimi,sad ce i lautaro samo polako...
A

Aboubakar Oumarou

pre preko 2 godine

Korea vredi realno 25-30 miliona evra i ne može biti zamjena za Lukakua. Vlahovića bi bilo dobro da dovede Inter za alternativu, odnosno za budućnost. Nisam siguran da je već sad spreman da preuzme Lukakuovu ulogu...
G

Gagula

pre preko 2 godine

Kad sam ja pricao da je inter u dugovima pojedini su mi solili pamet ode i hakimi i lukaku,vrv ce i lautaro ako ne produzi ugovor,zamena za lukaku je caisedo ili zapata iz atalante...
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Pa svi su znali da je Inter u dugovima? Ko ti je solio pamet i sta si ti to otkrio, toplu vodu? E sad, ova situacija sa Lukakuom nije zbog dugova. Sa Hakimijem su pokrpili rupe. Ovde ako Lukaku ode to ce biti njegova odluka zbog duplo vece plate. A da ode i Lautaro...pa da, ceo tim ce da ode. Opet preterujes. Tvoj Milan nije u dugovima pa sta imaju od toga? Imaju jad i bedu od ekipe.
G

Gagula

pre preko 2 godine

Hahahah pa ti si prvi tvrdio da nisu u dugovima o cemu ti pricas,pa kad si koristio gilov nick pravdo si se ovde nama na portalu da lukaku nece otici kao i conte hahah,ne znm sta se pecas tb niko nije pominjao,svi su ti klubovi u dugovima zbog korone,a inter sto je uzimao zimus kredit da plati igracima plate to je druga stvar,kinez ne znaju da vode klub i milan su unistili,a vidim inter cu spaliti do korena,sad kad dovedu caiseda li zapatu,a ti kao nepreterujes kad pises komentare na milanovim vestima,uzivaj u zivotu bolje ti je nego da se palis na komentare...
S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Ako Lukaku ode, Inter ce dovesti Kaiseda. Dati 50mil za Zapatu bi bila ludost. Vlahovic je skup, ali ne bi bile bacene pare, pod uslovom da imaju strpljenja da cekaju koju sezonu da ekspodira. Nije isto boriti se za titulu i igrati u ovoj Fiori. Bolje bi bilo da uvale nekom Lautara za nekih 60-70mil inace ce za par sezona imati isti problem kao Juve sa Dibalom. A kad bi uz Vlahovica doveli Keana ili cak Luisa Alberta koji hoce da ode iz Lacija, onda bi imali potentan napad. Sa druge strane, mogu da unovce Lukakua, jer ovakvu ponudu nece opet dobiti..samo bi bila steta za Seriju A da jos jedan top igrac napusti prvenstvo.
V

Valerija Teovanovic

pre preko 2 godine

Bas upravo to,nece biti zanimljiva serija A da se inter bori za Le umesto za titulu,ali jbg sami su krivi sto su u minusu i moraju da prodaju hakimija,lukaku to im je bio kostur ekipe,taman plate dug i dovedu caideda i onog crnogrca iz lacija da bude zamena hakimiju.
A

AHAHAHAHA

pre preko 2 godine

@ Juventus ne uspeva da zatvori priču oko Lotaktelija jer nema 35.000.000, @ nema I NECHE da da nije isto

38136

pre preko 2 godine

Pa nije Vlahovic drvo pa da menja balvana Lukakua
M

Mogli

pre preko 2 godine

Nakon prodaje Hakimija, klub je treneru i javnosti saopstio da nece prodavati ostale nosioce. Lukaku nije samo nosilac vec je kicma ovog tima. Zapata, Korea, Beloti su mazanje ociju navijacima. Ako su vec odustali od sampionskih ambicija, makar neka uloze u budicnost...Vlahovic to moze da znaci
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Ko god navija za Ita klubove, a protiv je super lige taj je idiot. Posebno su glupi interovi navijaci. Klub im se raspo.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@juventino10 Ti si opsednut Super ligom. Nigde veze sa tekstom. Ali, kad si vec na toj temi, od Super lige nema nista druze moj. Prestani da kukas i pomiri se sa sudbinom zvanom UEFA.

Neko iz mase

pre preko 2 godine

Juventino10...Koja korist od super lige?
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Cuj koja korist?! Pa prvi se inter ne bi raspo!!! Alegrija mrzim i ide mi na zivce sto ce gad da uzme titulu. Navijam za inzagija! Meni je izgleda zalije sto se inter raspo nego giletu i ostalim navijacima intera. Zar je toliko tesko shvatiti da bi Superliga spasila inter? Ooooooj
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Evo nesto sto nije bas vezano za temu ali sam primetio. Na sajtovima gde se objavi da je neko poznat i postovan umro, na svak lep komentar tipa RIP ili nesto slicno, obavezno bude nekoliko minus ocena. Koliko moras biti bolestan da lupas minuse na najljudskije komentare. E, nesto se desava i ovde, sta god da napises, nacice se nekad budala da udari minus i da da smisao svom zivotu.
g

goust

pre preko 2 godine

Lepo što tako razmisljaš, ali previše daješ na značaju običnom dugmetu na digitalnoj platformi. Svako interpretira na svoj način šta njemu to dugme predstavlja i da li mu je bitno i koliko. Na kraju krajeva, možda ljudi žele da kliknu na plus, pa promaše, jer imaju debele prste?
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Evo ja se kao zvezdaš krstim i gadim pred ovim kolektivnim stavom srpskih medija da je Vlahović precenjen. 60 miliona za klinca u tim godinama, koji je toliko pokazao, je apsolutno realna i adekvatna cena. Ista cena kao i Jović s tim što je Dušan godinu dana mladji i znatno perspektivniji. Ako Totenham uspe da izvuče 150 milki za raspalu krntiju Kejna, onda je 60 za Dušana super pazar.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Odlazak Lukakua je veliki gubitak ali je vaznije naglasiti da to nije zbog finansijske situaciju u klubu koja se stabilizovala vec zbog uslova koje mu nudi Celsi. Dve je vec odbio iako su mu nudili duplo vecu platu. To uliva optimizam. Nadam se da ce ostati principijalan i ispuniti obecanje da je vezan za Inter. Pogotovo sto su ga u tom Celsiju ponizavali svojevremeno. U slucaju odlaska, jedino racionalno resenje nje Vlahovic. Sve ispod toga je borba za cetvrto mesto i LS. Sa druge strane, nas dragi dopisnik iz Rima, neocekivano, iznenada i sokantno priznaje da juventus nema 35M evra za Lokatelija. Cekamo clana uprave juventusa, izvesnog @Juve 1982 da nam kaze kako pare za juventus nikad nisu bile problem.
a

alex88

pre preko 2 godine

Meni nerealno zvuci da Lacio ne moze nikog da kupi
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Pogresno si razumeo. Lacio moze a i kupio je igrace. Problem je sto ne moze da ih registruje jer nema dovoljno bankarskih sredstava, tj. novca u Banci. Pravilo FS Italije...
М

М21

pre preko 2 godine

Хоаким Кореа уопште није нападач, централни нападач, више је крило, па чак и офанзивни везиста ...
g

goust

pre preko 2 godine

Novinar ga je neopravdano spustio u tekstu. Kaže, vredi 20 miliona, i to ako ćemo da budemo velikodušni. Ha, ha. Taj Korea preskače igrače 1 na 1 kao od šale, dobro napada prostor, dobar je i u završnici, iako nije klasični napadač, kako kažeš. Jedan od najboljih igrača za kontranapade u Italiji, po mom mišljenju.