Komentari na vest

Buongiorno Italia: Sergej Milinković Savić je totalni fudbaler i institucija u Laciju

g

gost777

pre preko 1 godinu

Sergej je jako pametan igrac, koji razume fudbal, ima odlicnu tehniku i sjajnu percepciju.
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Zanima me gde su oni što su 2017-te, 18-te pričali da je neznalica.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Sakrili se, kao i oni za Mitra...
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Imate li još neku sliku, sem ove, a la baletan....ipak je u laciu 100 godina
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Sergej ne može da igra u velikom klubu jer desetke više ne postoje a on ne može da igra ništa drugo.
d

djolo

pre preko 1 godinu

Sergej i nije desetka

Katalonija

pre preko 1 godinu

Covek klasičan primer osmice za užbenike, u tri box to box igrača na svetu. Bukvalno može da igra u bilo kom klubu i da taj klub bude bolji njegovim dolaskom. Msm da bi odličan bio u Realu i PSŽ-u iako ja lično ne podnosim ove klubove, meni oni deluju idealno za njega.
d

dašta

pre preko 1 godinu

I ima totalno nesposobnog menadžera koji ne može da mu nađe jači klub već 5 godina.Manite me priče neće da ide iz Lacia,da neće potpisao bi ugovor na 10 godina kao Koke u Atletiku i zauvek završio priče o transferu koje se potežu svaki prelazni rok.Ljudi balvane utope u najveće klubove Evrope a vidi ovog.Pa tako npr Fred dođe u Junajted, Gravenberg i Sabicer u Bajern, Mekeni u Juve, Galjardini u Inter, Zakarija u jednoj godini ode u Juve i Čelsi, Keitaa u Liverpul,Herera i Gueye u PSŽ i još more takvih prosek igrača koje menadžeri ulebe kao suvo zlato a ovaj Sergejev drka qrc i uzima od njeg pare za ništa.
s

sto bi

pre preko 1 godinu

isao negde iz lacia objasni ti meni.Malo se promenio fudbal od kad su igraci starlete pa se svi trpaju za neke kao trofeje u 3 kluba evrope.Nema vise di natale u udinama nema vise maradona u sevilji i napoliju.Bas i treba da bude u laciju ima sve sto mu treba uostalom kao i mitar u fulamu
t

televizor

pre preko 1 godinu

Sergej je isuzetno kvalitetan igrac, ali zahteva da se tim podredi njemu zbog stila koji gaji, ali i gabarita. Malo je vrhunskih klubova koji bi dali ogroman novac za njega, a onda morali da se rese nekih igraca, ali i da dovode nove da bi tim podredili Sergeju.
L

Lazio

pre preko 1 godinu

Mozda mu nije poenta da bude takav igrac, da se prodaje, da uzima vise para i da mu karijera bude kao ovim danasnjim igracima. Sto bi otisao u Utd? Da ga neki amater trener stavi na klupu, da mu ne igra, da nema formu. PSG isto, smesan klub, tamo ide samo onaj ko hoce da uzme pare i bude pozer.
s

stefko10

pre preko 1 godinu

Sergej je doktor fudbala. Covek uvek igra lagano, nonsalantno. Ostvario je svoj san, vidi se da fudbal gleda kao igricu.
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

Tacno, ponekad i malo preteruje u tome ali trenutno je u odlicnoj formi. Nadam se da ce jednom shvatiti da on ima potencijala da jos napreduje i da bude jedan od najboljih (ako ne i najbolji) na svojoj poziciji. Ostaje na njemu da se dogovori sam sa sobom i da jos jace radi na sebi u svim segmentima.