Komentari na vest

Buongiorno Italia: Trka ko će više da uništi šampionski Napoli

I

Inter

pre 7 meseci

Jel ovo vest samo za Napoli ili Biongiorno Italia? Sve cekam da jos nesto procitam iz italijanskog fudbala, jer bi ovde trebalo da se pise o svim najajcim klubovima, kad ovo ispade samo vest o Napoliju. A ovo kako se ne pamti da je neki sampionski tim brze demontiran od Napolija, pa ovo moze da napise samo neko ko ne prati italijanski fudbal. Napoli uopste nije demontiran, jer su otisli Spaleti i onaj iz odbrane. Cak i da je Spaleti ostao ubedjen sam da Napoli ne bi imao nikakve sanse da ponovi proslosezonski furiozni pocetak. Vratimo se samo dve godine unazad, pa da vidimo malo jacu demontazu sampionskog tima, daleko jacu od ove Napolijeve. Kada je Inter postao sampion, klub su napustili Konte, Lukaku, Hakimi i Eriksen. Samo Eriksen nije mogao ostati zbog pravila italijanskog fudbala, ovi svi su otisli jer su Kinezi poceli da rasprodaju tim radi nekog prezivljavanja. Napoli cak ni ovog iz odbrane nije morao da proda, ali su to hteli. To sto Napoli ima gazdu koji konstantno rusi atmosferu u timu, to je druga stvar.
n

nidza1981

pre 7 meseci

u prevodu tim svake godine mora da bude jeftiniji, a ako se nesto i osvoji lepo..
X

Xncn

pre 7 meseci

Pre Mertensa i Iguaina bili su Hamsik, Kavani, Laveci, Madjo, Kanavaro (Paolo), De Santis..Odlicna ekipa. Ali zato pre njih bili su rupa od tima, kakvi su kroz veci deo svoje istorije. Par godina nakon Kalcopolija su usli u prvu ligu posle duze vremena a pre toga od odlaska Maradone, Ferare, Kareke i te ekipe vise su tavorili u seriji B nego u seriji A.
N

Napoli druga liga

pre 7 meseci

Zanimljivo ovaj sto je otisao u Juventus nije izdajnik,a Iguain i Sari jesu. Vlasnik Napolija je jos u ratu sa Fudbalskim savezom Italije zbog Spaletija. Vracaju se polako gde im je bilo mesto pre dolaska Iguaina,Mertensa i te generacije,a to je borba za 7/8 mesto.
S

StoneCold_

pre 7 meseci

Ko je to očekivao da Napoli otpočne seriju uspeha? Baš niko. De Laurentis ih je uništavao i tokom prošle sezone ali su im se sve kockice sklopile pa ih nije pokopao. Borili bi se za 4.mesto i da je Spaleti ostao. Milanski klubovi su daleko bolji, rimski po kvalitetu bar na istom nivou iako mnogo osciliraju, Juve bi uz normalnog trenera bio daleko ispred Napoli-ja. Kvica nestao, Osihmenu menadžeri u usima i ostaje Zjelinski kao vrlo dobar igrač. Ostatak tima slabiji od Fiore.
h

ha?

pre 7 meseci

"Fiore"?

m.lazovic1987@gmail.com

pre 7 meseci

Ne lupetaj.
E

Ejafjanajokul

pre 7 meseci

Viola ili Fiorentina nema Fiore😄 Mozes i ljubicasti, Toskanci...kako ti odgovara...
N

Napolaurentis

pre 7 meseci

Najbolje resenje je da De Laurentis na sednici upravnog odbora kluba predlozi samog sebe, izglasa samog sebe i tim jednim glasom postavi samog sebe na mesto sefa strucnog staba. Ne treba mu ni pomocnik ni kondicioni trener ni ekonom, sve moze De Laurentis.
1

1.9 tdi

pre 7 meseci

Baranda - to smo svi mi, a upravni odbor - to sam ja 😂
G

Gers

pre 7 meseci

Napoli je po mentalitetu seoski klub, sa opicenim direktorom

m.lazovic1987@gmail.com

pre 7 meseci

Mislis vlasnikom.
T

Twix

pre 7 meseci

Meni je do dzaja. Fudbal je postao neopisivo dosadna politicki korektna igra sa transdjender fudbalerima. Dajte barem lude vlasnike klubova. Ja sam za.