Komentari na vest

Buongiorno Itallia: Kud CR7 ne ode ranije?

Joco Inter

pre oko 2 godine

Zašto uporno govorite da je susret Napolija i Milana odlučujući za titulu? Da vas podsetim, Inter ima zaostalu utakmicu sa Bolonjom i eventualnom pobedom je prvi, bod ispred rivala. Tako da malo više profesionalnosti molim.. Uostalom ima još dosta utakmica, a ni Inter, ni Napoli, ni Milan nisu sposobni da u svim mečevima pobede. Tako da uživajmo u borbi i neizvesnosti do samog kraja, ali verujte, prosuće još bodova sva tri rivala.. Forza Inter!
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Vlahovica treba da odmori u prvom mecu sa Firentinom. Nikakva nije potreba da se momak ovoliko forsira! Pa i da se ne osvoji kup ove godine, vrlo vazno. Valjda mogu i bez Vlahovica izvuci dobar rezultat protiv Firence. A ima i drugi mec, tako da bi bilo suludo da ga uvrsti u prvu postavu. Apsolutno nepotrebno u generalno trcem takmicenju po vaznosti. Idu bitniji mecevi za Juventus, gde ce Dusan biti kljucni faktor, jer vidi se da Juventus iako i dalje nema igru, ima neku glad otkad je Dusan stigao, tako da nije iskljuceno da pobede svaki mec u prvenstvu do kraja, a sto bi bilo najludje od svega ako pobede sve do kraja, bice opet prvaci Italije, sto bi bilo suludo i gotovo neverovatno, ali nije iskljuceno, apsolutno !!!
a

axaxaa

pre oko 2 godine

a igrace sto posto jer se igra u firenzi gde je do skoro igrao , bivsi klub ovo ono , teren uzvrela atmosfera...igrace sigurno..