(©Reuters)
(©Reuters)

Buskets: Kruži mnogo lažnih informacija

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.09.22. | 11:41

“Tačno je samo da mi je ovo poslednja godina ugovora”, kaže vezista Barselone

Brujali su španski mediji danima da je ovo poslednja sezone Serhija Busketsa, kao i Đerara Pikea i Đordija Albe u Barseloni i to odlukom trenera Ćavija.

Navodno, šef struke katalonskog giganta želi da se na kraju sezone zahvali trojici “senatora” i da grabi novu Barselonu bez njih. Minutaža im je ionako svoj trojici već smanjena…

Izabrane vesti

Ipak, Buskets tvrdi da je sve to – izmišljeno.

Ne mogu ništa na tu temu da kažem, jer se ništa i pored svih tih glasina ne dešava. Barem ništa zvanično. Tačno je samo da je ovo moja poslednja godina ugovora sa Barselonom i da želim da u njoj potpuno uživam. Jasno je da nemam više 20 godina, ali pojavilo se mnogo lažnih informacija poslednjih dana”, rekao je Buskets za Marku.

A, moglo bi lako da se desi da je nastupajuće Svetsko prvenstvo ujedno poslednje takmičenje Busketsu u dresu reprezentacije Španije.

I dalje sa najvećim uživanjem igram za reprezentaciju. Meni je to zadovoljstvo, pogotovo me ispunjava zadovoljstvom to što sam kapiten. Meč sa Švajcarskom će biti jako težak, mnogo puta smo do sada igrali jedni protiv drugih. Imaju odlične igrače. Izaći ćemo na teren da pobedimo, ali lako neće biti”, istakao je Buskets


tagovi

Serhio BusketsBarselonaFudbalska reprezentacija Španije

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara