Komentari na vest

Busnić na štoperu zbog kvalitetnog pasa, mora da vodi račune gde su zone rizika

m

mikiis

pre 10 meseci

Da li vosa zeli da dovede levog beka? Zna li neko?
N

Nemoj

pre 10 meseci

Batak eksperimemtisati. Traore i Crnomarković chalfovi a u vezi Miletić Nikolić i Baraj a u napadu uz Čumića i Malbašića ako ode Kabić obavezno mladi Ivanović koji je juče za desetak m više pokazao neg Vukić za 80
h

haha

pre 10 meseci

vukic nije trkacki igrac majstor vukicu je ptrban jedan potez da da go ili namesti kao sto si video ako si gledao kod prvog gola. neko treba da trci a neko da igra !!!
N

Nek

pre 10 meseci

Se mane futoški stručnjak hibridnog kupusa. Nek sadi onaj originalni i čuveni Futoški. Kakav Busnić da igra centarhalfa. Pa gde su mu veziszi da dele dubinske padove. Šta su Zukić i Kajević radili dodavanja u prazno a vajni veziszi jedino je Nikolić nešto pokušavao. Miletića nek forsira i nek dovede ne jednog već dva odlična veziste. Toliko dobrih stranaca ima a da su slobodni. Al treba ih dobro platiti. Pa plate te od transfera Topića. Jer onakvom igrom ni u prvenstvu neće biti među 3 a kamoli da nešto veliko Vojvodina uradi u Evropi
k

kumela

pre 10 meseci

Zukic Dejan je uz Urosa Nikolica doktor u ekipi,samo tuzno je da mu niko do sada nije dao slobodu i vise postovanja! Gde god da ode Zuka ce to dokazati zivi bili pa videli!
S

Stara Garda

pre 10 meseci

Ista priča kao sa Neškovićem, videćete kad ode. Otišao i? Ništa kao i u Voši teški prosek. Slična priča je i sa Zukom, ako je neko dobio šansu onda je to on, ako je neko od 18-te u prvom timu Voše onda je to on, ako nekoga čekamo godinama onda je to on. Dokle? Što se nas tiče - hvala za ništa i daleko ti lepa kuća. Za Vojvodinu nisi.
A

Akoooooo

pre 10 meseci

On nije imao slobodu neznan koje
Z

ZAPADNA TRIBINA VASILJEVIC M

pre 10 meseci

Vidim da se vec neko vreme navijaci pitaju sta se desilo sa Djordjevicem Vitasom i Nikolicem! Nikolica prodali Djordjevic na njega kao ne racunaju zbog cega ne znamo Vitas je jedina enigma u Vojvodini i voleo bi da nam uprava objasni o cemu se radi jer smo to zasluzili!
D

DekiŠ

pre 10 meseci

Ako me razumeš - puno priča u sve se meša.
o

opet ovaj

pre 10 meseci

Jel tebe placa Vitas da komentarises, ako ga zanima zasto nije u planovima nek pita upravu, a ti njega pitaj zasto je dobio protiv Cukarickog drugi zuti karton za start sa ledja na sredini terena??? Mene to zanima.
J

Jug 1986

pre 10 meseci

Jel Djordjevic ne igra vise? Sta se sa njim desava? Vitasa vratiti moje misljenje da bi bio idealan tim odbrane sa ovim novim Crnomarkovicem mislim vratiti ga ako ga niste vec prodali, Kajevic Vukic solidno nista specijalno .
L

LOKI IRIG

pre 10 meseci

Iskreno gledao sam juce posle posla utakmicu Vukic i nije nesto Crnomarkovic me podseca na Vitasa i Traorea ima visinu borben ali nije bilo to ono sto je ttebalo barem ne juce. Kajevic nista specijalno kako ste ga nahvalili ja ocekivao iskreno mnogooo vise! ona rezerva is Tsc-a jos se najbolje pokazala od svih vasih pojacanja ali i tu vrlo tanko! Vratite nam prvu postavu pa da momci dovrse zapoceto u novoj sezoni!
N

NoviSad021

pre 10 meseci

Slabo je to jos,Vukic mi nije neki igrac,dok su crni i kajevic neato pokazali.Busnica na stoperu je tuga,dovedite stopera a ne da eksperimentisete
Z

Zašto dovoditi

pre 10 meseci

Efanzivi sve svaljuju na stopereKad imaju stopere , kvalitetne zbog loših rezultata i loše igre igrača sredine terena u d
?

???

pre 10 meseci

Ne sme se rizikovati na poziciji stopera. To je pozicija sa kojom nema puno isprobavanja. Mozda bi on bio dobar centralni u sistemu sa 3 pozadi. Ovako im je bolje da potraze jos jednog stopera da im sve ostalo ne bi palo u vodu. Napadac moze kiksne 3 puta nece biti toliko strasno, stoper kiksne jednom i vec si u minusu. Siguran golman i siguran stoper to je 70% ekipe, uvek bilo i bice
н

нс бој

pre 10 meseci

И ја мислим да испробава модеран фудбал са три штопера који нису само ударачи лопте,већ морају да знају да је изнесу,да одиграју добар пас,учествују у игри много више него класични штопери. Било би моћно ако би успео у томе,могли би да играмо 3-5-2 где бекови шпартају по целој страни,јача средина и могућност више играча у завршници. Слажем се да је боље купити штопера за таквим способностима него овакво радикално мењање позиција. Буснић би могао само да са позиције задњег везног, у транзицији када се бранимо,да се спусти у задњу линију и тако појача одбрану,затим да од њега крене организовање напада.
?

???

pre 10 meseci

Ja inace navijam za zvezdu, al bi voleo da vosa bude sto bolja. Pogotovo u evropi, msm da mozete do grupa lk ako se malo vise potrudite i malo sreca da posluzi. Sto se tice te taktike sa 3 pozadi to je jako tesko, vidis i zvezda koja se strasno pojacala muci muku sa bekovima u toj formaciji. Cak i da bude tako treba vam jos jedan dobar stoper, a moje misljenje sto se tih bekova tice. Treba treneri od krilnih igraca koji su agresivni da prave takve bekove i da im utuve u glavu da je to pozicija za njih. Krila ima na pretek, svi bi da probijaju, driblaju, retko ko hoce defanzivno da igra. Dosta bekova je slabo pozadi. Te bekovske pozicije sa 3 stopera su trenutno najtrazenije, igrac kad to shvati i ako ima malo vise kvaliteta moze mnogo dobro da se probije.
н

нс бој

pre 10 meseci

Рашо мајсторе,само цепај,добру селекцију си направио. Желимо ти много среће,крајње је време да избацимо свог тренера.Раније Косан један,Косан два,Џими Марић,Ђуми,Беквалац,фали тренер из млађих генерација.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Kakvi nebulozni eksperimenti.

Chiske

pre 10 meseci

Cime je ovaj zadovoljan? 2-2 sa drugoligasem? Busnic NIJE stoper i nikada nece biti. Meni prosto neverovatno sta se radi u klubu. Cisto p...nje po navijacima...
S

Saturn

pre 10 meseci

Djordje Crnomarkovic ozbiljno pojacanje za Vojvodinu , dobar stoper

Chiske

pre 10 meseci

Sa ovime se slazem jedini je juce pokazao kvalitet od pojacanja. Kajevica ne mogu da procenim jos, imao je jedan jako lep pas sto je jako malo za igraca koji je dosao kao pojacanje. Vukic isto, nista ja tu nisam video sto bi opravdalo epitet pojacanja (Ivanovic je bolje delovao za to malo sto je proveo na terenu). Crnomarkovic mi se mozda vise svideo jer je delovao kao da je najozbiljnije shvatio ovu utakmicu cesto je "napusavao" napadace i vezni red zbog smesne igre i prodatih lopti bas se videlo da je istinski ljut!. Kako on udje u kadar tako vidim da psuje i urla na saigrace. Zukic je igrac manje kada je na prirodnoj poziciji a kada je na zadnjem veznom onda je kao 2 igraca manje... On ne ume da prodje igraca, ne ume da zadrzi loptu, nema jacinu i stabilnost! Zna samo ponekad da doda kako treba i to je sve. Nije ni za 3 ligu a kamoli za Vojvodinu!
S

Saturn

pre 10 meseci

#Chiske Crnomarkovic i na terminu u malom fudbalu igra ko da je finale LS takav je kao i Ivan Mogli Lakicevic , pre bi umrli neg da prime gol , znam jer igram mali fudbal s njima ,a steta sto Vosa nije dovela Moglija...Pancevo mu dalo ozbiljnu lovu ....