Komentari na vest

Capitano zapalio Rim! Pelegrini ušao, pogodio i bacio Napulj u bedak (VIDEO)

P

Poljo

pre 4 meseca

Bravo Murinjo. Genijalnošču pobedio protivnika.
Z

Zeder

pre 4 meseca

Prvi put posle nekog vremena sednem da odgledam italijane. Ovo je bio anti fudbal. Ovoliko valjanja po travi u zivotu nisam video. Veliko razocaranje. Strasno sta ljudi plate da odu na stadion da gledaju.
B

Baldo

pre 4 meseca

Pozdrav, da li neko moze da mi kaze koliko otprilike kostaju karte za Romine utakmice u Seriji A na Olimpiku? Hvala, sve najbolje, zivi bili.
Z

Zeder

pre 4 meseca

Pa ne bi trebalo da je vise od 50€. Za onaj anti fudbal sto su danas prikazali romanisti i napolitanci ne bih isao da gledam da meni plate 50€.
V

Vrbas

pre 4 meseca

Tesko da mozes da kupis kartu za Rominu utakmicu. Stadion je svaki put rasprodat.
P

Pre par godina

pre 4 meseca

32e pored Rominih navijaca sektor
M

Monteroo

pre 4 meseca

Rudi Garsija bar nije cepao ovakvu bunkercinu protiv rome u rasulu,a da su odigrali presing ,napali ih razbili bi ih jer su bolji i murinjo je to priznao,ovako igrali su njihovu igru.
v

vikloo

pre 4 meseca

odavno lošijeg sudiju nisam video,apsolutno je upropastio utakmicu,pola žutih kartona je bezveze podelio kao i crveni za osimena koji je smešan bio,voleo bi da vidim ocenu njegovu ako imaju kakve zvaniične ocene za sudije
g

gostatridana

pre 4 meseca

Prošlog kola je bilo "Murinjo je mator i pregažen", a sad ovako. Ako izgubi sledeću, da se pakuje?
S

Sve je skupo

pre 4 meseca

Romica plaća ceh lošeg prelaznog perioda i nedovoljne uigranosti zbog toga početkom sezone. Da su u prvih pet kola umesto 5 uzeli samo 10 bodova (što je realno, a moglo je i više) komotno bi sada bili u zoni LŠ.
R

Romul

pre 4 meseca

Odrastao sam uz ovu ligu, nikada nisam imao omiljeni tim, zapravo svi su mi bili dragi. Ali igrati za Romu pred punim Olimpikom, nositi traku drevnog kluba. Traku koju su nosili veliki Francesko Toti, Djuzepe Djanini, pokojni Agostino di Bartolomei, Daniele De Rosi i svi ti princevi Rima u proslosti, prosto ne mogu da zamislim tu kolicinu slave i ljubavi tolikog broja navijaca kada si kapiten vučice. Roma koja god da je, uvek ce biti nesto posebno. Pozdrav za sve istinske ljubitelje koji su odrasli uz mocni Kalčo!
m

mator

pre 4 meseca

Mocni Kalco,to je bilo bas,bas davno,ovo danas ,je tuzno.
E

Eto i

pre 4 meseca

Uzeo si mi reči. Pozdrav svim srcem.
p

pozdeav

pre 4 meseca

kakav crveni za napolitana.. 🥱