Komentari na vest

CAPUT MUNDI: Najluđa Serija A u poslednjih deset godina

E

Emerson

pre oko 3 godine

Ne kužim omalovažavanje Atalante, evo ih na - 2 od Milana koji je u katastrofalnoj formi

Aleksandar Saša Somorai

pre oko 3 godine

Sva tri komentara su dobra.Mislim da ne postoji ni 5% šanse da Atalanta bude druga,ni 10% da bude treća.Inter-Juventus-Milan.......četvrti-rezultat bitke Napolija,Atalante,Rome i Lazia.Ne bih ni približno otpisao bilo kog od ovih 4...dugo se još igra,a talijanska liga je uvjek vatromet u zadnja 2-3 kola.Može izvisiti i Juve i Milan još,dva kiksa i arivederci.Samo polako...deset kola još
А

Александар

pre oko 3 godine

Интер шампион, иза Милан, затим Јуве и Аталанта. Наполи игра много променљиво, у Роми је промаја и на терену и у руководству клуба. Лацио превише танак са играчким кадром и уморан од лиге шампиона.

Mr 007

pre oko 3 godine

Sampion ce biti Inter,2.mesto uzima Juventus,na 3.mestu ce biti Milan i sledi paklena borba za 4.mesto,nadam se da ce se Roma vratiti u LS.Ocekujem cudo od Betmena sa ovim raspadom od tima,plasman u LS i rekonstrukciju ekipe.
M

Mrkalo

pre oko 3 godine

Pa pre xe Djubrentus preteci Milan,ili Milan preteci inter,nego Atalanta Milan...
I

Inter

pre oko 3 godine

Ajde razumem da ce verovatno Juventus preteci Milan, to je realno, ali da ce Milan preteci Inter to bas nije realno. Do pre par kola bi bilo realno, ali sada je sve na strani Intera: bodovna razlika, forma, gol razlika, medjusobni duel, kvalitet ekipe (startnih 11 i klupa). Opet navijaci Milana omalovazavaju Atalantu, a ona ih g*zi redovno u poslednje vreme, i to nisu obicne pobede, nego demonstriranje sile, kako igracki tako i rezultatski. Trenutno Milan i Atalantu dele samo 2 boda na tabeli. Ja prednost dajem Atalanti, ali videcemo sta ce biti na kraju. Nervira to omalovazavanje ekipe i to bas od navijaca Milana, a znamo kako se Milan provodio protiv Atalante u poslednje vreme. Samo evo vec par kola su nestali oni silni navijaci Milana od kojih se nije moglo ziveti, od uzdizanja Ibre u nebesa do haranja Evropom sledece sezone, a sad kad je grcevita borba za plasman u LS nema tih navijaca. Nece ih ni biti ako ne bude plasmana u LS, a ako ga bude eto ih ponovo sa pricom da je cilj Milana i bio plasman u LS, a ne titula. To realno i jeste bio cilj Milana, ali ovde su se neki novokomponovani navijaci Milana previse uspalili.