Hosein Tajebi je desno (©AFP)
Hosein Tajebi je desno (©AFP)

Čarolija je kad daš gol kao niko pre tebe (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.12.21. | 08:41

A baš to je uradio Benfikin futsaler Hosein Tajebi

Prvo ti ništa nije jasno, drugi put kao vidiš, ali opet nisi siguran. Na treće gledanje osmeh se polako razvlači preko lica, glava kreće da klima i čuješ kako u sebi govoriš: Da, da... Majstorski! Redak i sve ređi osećah, jer za sve ove godine malo toga može da nas iznenadi, ali gol kakav je dao Hosein Tajebi u sudaru futsalera Honveda i njegove Benfike je vlažni san svakog muškarca koji je za života istrčao u neki balon da se s drugarima malo razonodi.

Problem je samo što ovakav gol na može svako da postigne. U stvari, ne može svakome da padne na pamet ni da proba. A da budemo sasvim iskreni, i kad bismo probali prilično smo sigurni da ne bismo uspeli da ovo izvedemo. Bar ne u igri.

Izabrane vesti

Kapa dole majstore, 33-godišnji Tajebi to svakako jeste. Za reprezentaciju Irana je odigrao 130 utakmica i postigao 150 golova, dva puta je osvajao Futsal šampiona Azije i dva puta bio najbolji strelac turnira, ima bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva 2012, osvajao je azijski pandam Lige šampiona, igrao finale evropske Lige šampiona...

I usput stigao da nas dobro zabavi.



tagovi

futsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara