Navijačice Slavije (©Shutterstock)
Navijačice Slavije (©Shutterstock)

Carsko Selo dočekuje zahuktalu Slaviju

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.20. | 17:14

Beli iz bugarske prestonice su u naletu od četiri uzastopna trijumfa

Povratničko kolo bugarskog fudbala nije donelo iznenađenja. pošto su svi timovi iz gornjeg dela tabele slavili su, osim Levskog koji je naleteo na nepremostivu prepreku – Ludogorec. A kako Slavija iz Sofije na zatvaranju 25. kola gostuje Carskom Selu (19.30), neočekivanih rezultata verovatno neće biti ni nakon poslednjeg meča ove runde.

Iako autsajder, novopečeni prvoligaš tražiće svoji šansu u sudaru sa timom iz prestonice Bugarske kako bi se dodatno udaljio od opasne zone. Biće to takmičarski debi za novog trenera Kraljeva Slavoljuba Peneva, koji je već predvodio tim u kontrolnoj utakmici sa Lokomotivom iz Plovdiva pre nedelju dana kada je njegov tim poražen sa 2:0.

Izabrane vesti

Slavija je pred pauzu bila u naletu. Beli su vezali sedam mečeva bez poraza na kojima su slavili u šest navrata, a novi, sedmi trijumf doveo bi ih na bod od četvrtoplasiranog Levskog. Trener Slavije Zlatomir Zagorčić naglasio je da će njegov tim bez potcenjivanja protivnika pristupiti utakmici, kako bi se izbeglo potencijalno iznenađenje. Za meč sa Carskim Selom, bugarski stručnjak rođen u Novom Sadu, moći će da računa na Emila Vijackog koji se vratio u tim, pošto je prethodno zbog pozitivnog testa na korona virus bio u karantinu.

Prvi i do sada jedini susret ovih timova pripao je Slaviji u jesenjem delu šampionata minimalnim rezultatom i to sa penala. 

BUGARSKA 1 - 25. KOLO

Petak

Lokomotiva Plovdiv - Etar 2:0 (0:0)

Levski - Ludogorec 0:1 (0:0)

Subota

Dunav Ruse - Arda 0:0 (0:0)

Botev - Botev Vraca 0:1 (0:1)

Vitoša - CSKA 0:1 (0:0)

Nedelja

Beroe - Černo More 3:0 (2:0)

Ponedeljak

19.30: (3,30) Carsko Selo (3,10) Slavija (2,20)

*** kvote su podložne promenama




tagovi

Bugarska 1Slavija SofijaCarsko selo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara