Čaušić ide iz Zvezde!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.19. | 13:38

Najava sportskog direktora Mitra Mrkele

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je odlaske Lorenca Ebesilija i Gorana Čaušića, kao i da postoji veliko interesovanje za Milana Pavkova.

Takođe, on je oktrio da će Miloš Vulić ostati na Marakani, pošto je na izlaznim vratima Čaušić.

Izabrane vesti

"Jirka je otišao  Radnički, a velika verovatnoća da odlazi i Čaušić, ne mogu da otkrivam više. Ima dosta interesovanja i za Pavkova, videćemo u narednim dana šta će se desiti sa usmenim ponudama", rekao je Mrkela na stadionu "Rajko Mitić", gde je danas promovisan španski vezista Hose Alberto Kanjas.

Čaušić je u finišu letnjeg prelaznog roka prošle godine stigao iz Arsenala uz Tule za milion evra. Kao kapiten omladinskog tima koji je trenirao Vladan Milojević, verovalo se da će biti veliko pojačanje. Međutim, bio je van ritma i brzo izgubio status standardnog igrača.

Crvena zvezda će teško povratiti uložena sredstva. Na Marakani bi bili zadovoljni i obeštećenjem od 500.000, možda i pozajmicom sa pravom otkupa.

Mrkela priznaje da je broj od devet stranaca veliki i najavio odlazak i Ebesilija.
"U narednom periodu bi trebalo i njegov odlazak da se desi. Vulić je igrač Zvezde i ostaje, dosta očekujemo od njega", kazao je Mrkela i naglasio da je zadovoljan učinjenim u prelaznom roku i dolascima još Brazilca Zandera, Portugalca Tomanea i Radovana Pankova.
"Dolasci su mogući samo u slučaju odlazaka na pojedinim mestima, gde bismo mogli da imamo problema".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara