(©Reuters)
(©Reuters)

Ćavi besan na sudije: Ovo plaćamo zbog slučaja 'Negreira', pustite nas da se takmičimo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 22:18

Katalonski stručnjak nezadovoljan odlukom glavnog arbitra Hosea Luisa Munuere da pokaže drugi žuti karton Vitoru Rokeu

Real ima podršku sudija, dok Barselonu sapliću. Tako makar tvrde na Nou Kampu. U to da li su tvrdnje navijača, ali i čelnika katalonskog kluba tačne, ipak, ne možemo da se otmemo utisku da je šampion Španije oštećen na gostovanju Alavesu. Nije greška glavnog arbitra Hosea Luisa Munuere koštala pobede Barsu, ali ju je oslabila za naredno kolo, pošto neće moći da računa na Vitora Rokea koji samo što je proradio.

Brazilac je u drugom poluvremenu, u razmaku od pet minuta, dobio dva žuta kartona, međutim, ovaj drugi vrlo je sporan. Naime, Roke je u 72. minutu na protivničkoj polovini krenuo po 'ničiju' loptu, ali pošto je video da neće doći do nje, podigao je nogu kako ga ne bi povredio Rafa Marin, koji je otvorenim đonom uklizao na njega. No, umesto da dobije faul, momak što je u januaru stigao u klub dobio je žuti karton. Da je Munuera tada izvadio direktan crveni karton Roke bi - verovatno - bolje prošao, jer bi onda mogao da pogleda VAR i ispravi grešku, dok je ovako morao da mu pokaže put u svlačionicu.

Izabrane vesti

Očekivano, trener Barselone Ćavi je na konferneciji bio nezadovoljan ovom odlukom.

"Samo tražim od sudija da nas puste da se takmičimo u ligi. Crveni karton Vitora Rokea je još jedna greška. Još jedna više protiv Barse. Svi već vide kakva je realnost...", izjavio je Ćavi na konferenciji.

Veruje Katalonac da zna i zbog čega su sudije okrenule leđa njegovoj ekipi.

"Mislim da 'plaćamo' za slučaj 'Negreira'. Već smo ranije videli ovo što se danas desilo. Ali neću više pričati o sudijama. Još jedna greška, ponovo! Žalićemo se zbog crvenog kartona Vitora Rokea. Ovo je greška!", besneo je Ćavi.



tagovi

BarselonaĆaviVitor Roke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara