Foto: AFP
Foto: AFP

Ćavi besan: Rekao sam sudiji da je katastrofa, da ne razume fudbal

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 00:31

„To je ubilo utakmicu. Promenilo je sve. Ne volim da pričam o sudijama, ali moramo da kažemo, ne možemo da ćutimo“, kaže strateg Katalonaca

Barselona je doživela eliminicaju iz četvrtfinala Lige šampiona na najteži mogući način. Pobeda na Parku prinčeva (3:2) i vođstvo od 1:0 na Monžuiku nisu bili dovoljni Kataloncima, koji su sa igračem manje primili četiri gola od Pari Sen Žermena i oprostili se od završnice takmičenja.

Strateg Blaugrane, Ćavi Ernandez, nije mogao da se pomiri sa isključenjem Arauha, što je promenilo utakmicu u korenu. Isključen je u 56. minutu, neposredno nakon gola Vitinja za preokret Svetaca.

Izabrane vesti

Ispostavilo se da više nije bilo povratka za domaći tim na ovom meču.

„Nezadovoljan sam, ljut, jer mislim da je meč bio izjednačen. Kada je bilo 11 na 11 bili smo dobro organizovani. Za mene je previše bilo pokazati crveni karton u takvom trenutku, od tada je to bila potpuno druga utakmica. Rekao sam sudiji da je veoma loš, da je katastrofa, da ne razume fudbal. To je ubilo utakmicu. Promenilo je sve. Ne volim da pričam o sudijama, ali moramo da kažemo, ne možemo da ćutimo. Barsa će pokušati ponovo. Imali smo veoma dostojan nastup u Ligu šampiona, rekao bih da smo bili izvanredni“, poručio je trener Barselone.

Pari Sen Žermen će se za veliko finale boriti protiv Borusije Dortmund, dok se Barsa oprostila od praktično poslednje šanse da osvoji trofej u ovoj sezoni.


tagovi

Ćavi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara