Memfis Depaj (©Reuters)
Memfis Depaj (©Reuters)

Ćavi dobio tri pojačanja za revanš četvrtfinala LE: Depaj, Pike i Dest spremni za Ajntraht

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.22. | 12:29

Ansu Fati i dalje čeka zeleno svetlo za povratak na teren

Granulo je sunce na Nou Kampu, situacija se promenila za 180 stepeni od dolaska Ćavija. Okrenuo je Barselonu naopačke, udahnuo joj novi život i više se u klubu ne govori o teškoj finansijskoj situaciji, već isključivo o uspesima i napadu na Ligu Evrope.

Barselona je remijem u Frankfurtu došla u dobru poziciju da se domogne same završnice i izbori polufinale, a uoči revanša na Nou Kampu dobio je Ćavi tri pojačanja iz svojih redova. U trenažni proces vratili su se Memfis Depaj, koga su povreda i Pjer Emerik Obamejan potisnuli u drugi plan, Seržinjo Dest i Đerar Pike.

Izabrane vesti

Tri se oporavio od zadobijenih povreda i svi će konkurisati za sutrašnji meč sa Ajntrahtom, a Ćavi i dalje ne može da se osloni na maleroznog Ansua Fatija. Mladi napadač počeo je da trenira sa timom, ali još nije dobio od lekara zeleno svetlo. Ne žele u Barseloni da povuku ishitren potez, vrate ga prerano i ponovo ostanu na nekoliko nedelja ili meseci bez Fatija.

„Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren. Datum mog povratka zavisi od brzine oporavka. Klub me je uvek ohrabrivao“, rekao je Ansu Fati.

Na klupi protiv Ajntrahta će se, prema pisanju Mundo Deportiva, naći Alehandro Balde i crnogorski golman Lazar Carević. Četiri puta ove sezone Carević je bio među rezervistima u Primeri, ali šansu da debituje još nije dobio.


tagovi

Memfis DepajSeržinjo DestĐerar PikeAnsu FatiĆaviBarselonaAjntraht FrankfurtLiga Evrope

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara