Ćavi (©Reuters)
Ćavi (©Reuters)

Ćavi: Lev? Pravi čovek za Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.03.21. | 17:55

Legendarni as nema dilemu...

Informacija da je pre određenog vremena upisao kurs španskog jezika - a pre toga je saopšteno kako napušta klupu Nemačke nakon Evropskog šampionata - podgrejalo je stare priče da bi Joahim Lev mogao na klupu Real Madrida od iduće sezone.

Međutim, nije samo Kraljevićima zanimljiv iskusni stručnjak i prvak sveta iz 2014. godine. Novi predsednik Barselona Đoan Laporta otvoreno je govorio kako bi rado na klupi Katalonaca video nemačkog trenera. Doduše, procene su da je mislio na Julijana Nagelsmana kada je to govorio, ali...

Izabrane vesti

"Joahim Lev? Elitni stručnjak. Njegova igra je neka vrsta spektakla, uvek napada. Tako je postao svetski prvak. Uvek želi da postigne gol više", kazao je legendarni as Barselone Ćavi, ne poričući da bik rado video Nemca na Nou Kampu.

"Zbog načina na koji shvata fudbal mislim da bi bio pogodan. Kao i zbog svoje ličnosti. Nemci su odavno razvili shvatanje fudbala koje mnogo podeća na ono koje postoji u Španiji, konkretno u Barseloni. Zato mislim da bi Lev bio dobar izbor".

Podsetimo, Ronald Kuman ima ugovor do leta 2022. i ako bude uzeo titulu vrlo verovatno će ostati do isteka istog. Tako makar predviđaju katalonski mediji. Ali ako ne dođe do trofeja...


tagovi

ĆaviJoakim Lev

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara