Komentari na vest

Ćavi traži slobodne mentore za Barsin vrtić, u fokusu Kavani, Aspilikueta, Kristensen i Onana

G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Onana pa on ce biti i zvanicno Interov igrac prvog Februara naredne godine, Nema on sane da zameni Ter Stegena na golu Barselone, dok U interu ima priiku da za pocetak deli minutazu sa Handanovicem, ili mozda cak i bude prvi golman ako Inter na leto ne produzi ugovor Slovencu, s obzirom da je Handa podigao formu sigurno ce dobiti ugovor bar na jos jednu sezonu, ali je sve utanaceno sa Onanom
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Ridiger da je jeftin ostao bi u čelsiju nikad neće moći da mu daju koliko traži a to je 12 miliona a i priča se da je gotova stvar njegov prelazak u real od svih navedenih oni mogu jedino kavanija da dovedu i to ako on pristane jer je i on imao dogovor sa bokom onana jeste suspendovan ali je odličan i cenjen golman i može bilo gde da brani a ne da bude rezerva ništa boljem ter štegenu neće barsa dugo isplivati predvidjam im scenario intera milana rome liverpula u prošlosti ovi momci iz akademije jesu talenti ali tu svetske klase nema

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Koga moze da dovede kad nemaju da daju platu?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pa verovatno ce se osloboditi Aguerove plate, mozda i Kutinjove a velika je verovatnoca da i Dembele ode. Tu su jos Umtitijeva i Lengleova koje su medju vecim a velika je verovatnoca da i oni odu.
a

axaxaa

pre preko 2 godine

nece otici sigurno u januaru, pokupice ceo kajmak sto se kaze i sedece tu do leta sigurno!!
C

Cfc

pre preko 2 godine

Ne damo azpija
A

Alex55

pre preko 2 godine

Teško da ih Onana uopšte zanima, u situaciji u kojoj se nalaze im sigurno ne treba golman sa visokom platom, a i Onana će do mesta startera pre doći u Interu, tako da nije ni u njegovom interesu. Sa druge strane, Azpilikueta bi im super došao, čovek može da igra i kao štoper i kao desni bek, upravo tamo gde je Barsa najslabija, a i po kvalitetu je bolji od svih njihovih igrača na tim pozicijama. Uz dužno poštovanje Alvesu, koji ipak ima 38 godina.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Ovi matori igrači su stvarno realni za Barsu, Kavani i Azpi. Ali kojim novcem misle da plate ove mladje i kako ih nagovoriti da dodju u Barselonu, a traži ih sigurno još 5-6 vrhunskih klubova sa najvišim ambicijama.
e

exexexe

pre preko 2 godine

azpi ce produziti sa celzijem a ovog matorog kavanija koji puni 35 godina za 2 meseca mogu slobodno da dovedu taj nece nista uraditi
R

RealNo1

pre preko 2 godine

E ovo su vec mogucnosti Barselone, a ne igraci 40 + miliona kako se pisalo.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Ili kristensen da bude mentor
B

BoskovMali

pre preko 2 godine

Onana nekome mentor? :)
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Azilipueta bi i te kako po mogao Barci kao Mentor. Decko igra sve sto mu se kaze. Nije dzabe Kapiten Chelsea bivsi
E

Eheheheheheh

pre preko 2 godine

Sve poluproizvodi....Koja je to kanta od kluba postala otkad je Leo otisao....Nece se oni oporaviti jos narednih 5 godina minimum.
r

rokoko

pre preko 2 godine

vidim mesi blista vam barsinog sistema 4 gola i 4 asistencije na 12 utakmica, postujem ga ali nike to taj mesi, nisam ljubitelj ni ronalda ali ga isto postujem covek je dao 12 golova za 15 utakmica i moze ocigledno u svakom sistemu da igra, sad sto se mancester raspada ko barsa to je vec druga stvar.
e

ekekekeke

pre preko 2 godine

@rokoko dao je one najbitnije u ligi sampiona, zbog toga je uostalom i doveden u pariz ako nisi znao. zabole ga za ligu1 , tamo se setka i nema ni zelju da igra.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

@ekekeke ja kad bih mu dao platu od 30 miliona, igrao bi mi i u dvoristu i pevuckao bi, ne bi smelo da ga ne zanima. I to je razlika izmedju njega i Kristijana, iako nisam ljubitelj ni jednog ni drugog. Ali kad bih birao, ne bih birao coveka koga nesto ne zanima.