Komentari na vest

Ćavijeva poruka za kraj: Fermina smo spasli pozajmice, pomogli smo igračima da budu bolji

M

Malagueno

pre 21 dana

Xavi je po meni ipak uradio dobar posao - dao je sansu klincima iz La Masije i omogucio im da steknu dragoceno iskustvo, koje ce se Barci s vremenom tek isplatiti. Drugo, proslogodisnja titula je bila apsolutni i neocekivani uspeh, sto mislim da niko ne moze da porekne. Ove sezone je placen danak neiskustvu - gubilo se i gde nije moralo, "slucaj Araujo" je primer ... Ne znam sta ce Flick uraditi u Barci - on je sjajan trener koji ume da izvuce maksimum iz igraca, ali kako ce to ici sa navikama uprave ... Videcemo. U svakom slucaju hvala Xaviju - pokazao je da poznaje fudbal i da je izuzetno inteligentan covek. Bice od njega sjajan trener, i to u Barci - samo da se kockice jos malo sklope.
7

777

pre 21 dana

Feran,fermin,abde,balde,gavi,ćavi,fati,pedri,guiu,roke.Komično i zvuči kad se ovako nabraja,a istovremeno očekuje neki značajan uspeh,nalik onima iz prošlosti,gde su tim sačinjavali prekaljeni asovi.Žele nekom prečicom do vrha (Real Madrida),nešto instant,brzo,na muljažu.Ali to više liči na koprcanje,i borbu za vazduh davljenika.Brzo će i novom treneru biti jasno gde je došao,kad mu debeli predsednik dovede besplatna pojačanja iz almerije i kadiza.Ali to je REALnost,jedno su želje a drugo mogućnosti.Bice zanimljivo.
S

Scaloneta

pre 21 dana

U ovom prelaznom, turbulentnom periodu je Barseloni doneo titulu prvaka Španije i to je ogroman rezultat. Da nije (a niko nije očekivao) sada bi govorili o 5 vezanih godina bez titule. Ove sezone jedino ostaje žal zbog crvenog Arauja, imali su taj PSG na konopcima, pobedu u Parizu i 1:0 u Barseloni, nešto što teško da je Xavi mogao da utiče kada mu kapiten i najbolji defanzivac napravi takvu glupost. Nije pomoglo ni što čitavu sezonu igraju na Monžuiku.
U

Urgh

pre 21 dana

Ludo je dozvoliti da u celoj strukturi odlucuje ego jednog coveka..ali dobro, u takvom svetu zivimo
p

pa da

pre 21 dana

Ne znam cini mi se da je forsirao previse Spanske igrace Feran Tores Roberto Alonso Romeu to su igraci kojima nije mesto u Barsi. Oni da igraju neku Balkansku ligu ne bi pravili razliku. Mnogo je tvrdoglav Xavi a jos neiskusan da bi vodio jaku ekipu i belezio velike udpehe. Gledam ga sinoc zadnje kolo on ubacuje Viktora Roguea kojeg su dobro platili a nije mu davao minute do sada. Sinoc mu pruza sansu u zadnjoj utakmici u prvenstvu i njegovoj zaddnjoj na klupi. Mislim forsira onog Toresa lika koji je operisan od fudbala evo tri sezone u Barsi a nista nije odgrao. Mislim da ce Flik raditi dobar posao lre svega nemacka disciplina u igri i odgovornost kao i jaka fizicka priprema. Jer utisak je da 7-8 ograca Barse iz ovog kadra ima snage za 60 minuta igre.
W

WK

pre 21 dana

Nisi ih izgleda previse gledao ove sezone.I Tores i Romeu i Roberto su rezervni igraci i njihova minutaza je bila u skladu sa tim.Ispred Ferana su Rafinja i Jamal,a Cavi je prebacio Kristensena na zadnjeg veznog jer nije mogao da se osloni na Romeua