Komentari na vest

Čeferin: Kraj Superlige Evrope najveća pobeda u 2021. godini

P

Pantela24

pre preko 2 godine

Mislim da je ceo koncept Super lige sr.... Uništili su Evroligu u košarci, ja je više ne pratim otkad je uveden novi format...Superliga bi uništila fudbal. Ne sviđa se ni meni UEFA, ali bar čuvaju onaj fudbal kakvog ga znamo. Jer fudbal je sport, a pretvorio se u mašinu za pare, još ako uvedu Superligu, uništiće svu čar koju on donosi, i ovako je polako uništavaju sa silnim nameštaljkama i upumpavanjem para. Romantika nestaje polako..Sportski pozdrav!

elmagico

pre preko 2 godine

bilo bi mng dosadno gledati derbije na 5 dana, barem meni. Iscekivanje i lozenje bi nestalo
G

Gostzz

pre preko 2 godine

Ko se poslednji smeje....

Професор459

pre preko 2 godine

Корумпирана УЕФА је створила темељ за Суперлигу.
P

Pomalo

pre preko 2 godine

S obzirom na to kako UEFA posluje, ideja o Superligi tek treba da zaživi. Previše naprasno i brzopleto su Superligaši najavili takmičenje. Međutim, ideja je potpuno ispravna i to je budućnost fudbala. Kad tad ćemo gledati top fudbal. Velika većina se svakako loži na tih top 15-16 klubova.

Ivan Radovanović

pre preko 2 godine

Боже сачувај ... више нас има који готивимо Аталанту, Ајакс, ПСВ, Салцбург, Лајпциг, Бешикташ, Дортмунд и да не набрајам даље ... Нису фудбал и никад неће бити само тих 16 или колико ће их већ бити клубова
P

Pomalo

pre preko 2 godine

Ivan Radovanović, gotivim ja i Burgos, Montpellier i Southampton ali mi je mrcvarenje gledati ih. Ne govorimo o istoj stvari
9

951357

pre preko 2 godine

Pa jeste, ali se velika vecina pre 10 godina lozila na nekih drugih 15-16 klubova. Pre 20 godina na nekih drugih 15-16 klubova, pre 30 godina na nekih drugih 15-16 klubova, pre 40 godina na nekih drugih milion klubova jer tad nije bilo mas medija. Poenta je da se klubovi, pa i ti u vrhu menjaju. I kao takvi ne bi smeli da imaju zatvorenu ligu jer to obesmisljava sve ostale lige i trud svih ostalih ljudi. Zatvorene lige tipa NBA i ostale americke lige obesmisljavaju sport kao takav. Nema ni drazi, ni borbe, ni truda, samo da se istrce i ispucaju, pa ko udje u plej of ce malo da se namuzi, i to je to. A ostali? Pa ko vas sisa. Turisticke lige za ljude koji imaju para a ne znaju sta je sport. Podji po Aziji u kojoj takve lige najvise zaradjuju. Garantujem ti da neces naci 1 ne procenat, vec 1 promil navijaca koji znaju da nabroje vise od 5 igraca kluba za koji "navijaju". Takvim navijacima je fudbal/kosarka/bejzbol/bilo koji takav sport samo turizam i zabava. Ili Ameri, kojima je sport "event" i zabava. Ali sport to nije. Ili makar nije samo to. Fudbal i kosarka narocito. Ti sportovi su strast, trud, zelja, borba, pobede malih protiv velikih. Ali ne mozes instagram generaciji to objasniti.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Kraj Superlige?