Komentari na vest

Čeferin ne brine: Jedva čekam da započnu svoje fantastično takmičenje sa dva kluba

S

Steva ns

pre 4 meseca

Ja mnogo volim real ali ovo je smejurija šta pereza izmišlja a barselona treba da vidi oće li postojati dogodine a ne dal će da gasi uefu podrška svim ostalim klubovina da se bore protiv ove gluposti
R

Rolerando

pre 4 meseca

Ponudice enormne finansijske podsticaje klubovima sa sredine tabela liga petice da ucestvuju u Siperligi, posto ti timovi nece igrati Ligu Sampiona, pa da vidis kako de prihvatiti.
K

Krajnje je

pre 4 meseca

Vreme da formiras regionalne lige po uzoru na SE i balkanski kup
G

Guest

pre 4 meseca

I Liga Prvaka je takmičenje u kojem svake godine možda 3-4 imaju neke šanse da ga osvoje ostalo je daleko ispod tog nivoa .
W

Wij

pre 4 meseca

To da, ali zato se desi neki Ajax, Villarreal, Monako, Inter (koji je uz svu svoju velicinu ipak bio iznenadjenje prosle sezone)...
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Smanji ti broj klubova iz najjačih liga u LŠ i LE barem na tri po takmičenju i vrati KPK kako bi nacionalni kupovi opet dobili na značaju i imaćeš podršku svakog fudbalskog fana na starom kontinentu.
p

pdva epe

pre 4 meseca

gospodine sta si zamislio da ces da komadujes spancima englezima italijanima nemcima koji znaju mnogo vise od vas koji ste seskupili u taj savez i terate cirkuz sa fudbalsku elitu svori neku ligu u klizanu jer si iz zemle klizaca
@

@ceferin

pre 4 meseca

Sta ovaj prica? Pa dopustio je da mu Arapi upravljaju fudbalom i da rade sta pozele, samo zbog para.. Kakav licemer!
G

Goss

pre 4 meseca

Sad kao ne brine. Realno buducnost sporta su lige kao sto su NBA, NFL, Evroliga ide ka tome vec duze vreme, sad i fudbal u Evropi.
S

Strasnoo

pre 4 meseca

Evo zasto trebaju svi napustiti uefu: Girona nece moci da igra ligu sampiona iako ce biti medju prva 4 tima zato sto je isti vlasnik kao i kod Sitija, moci ce da igra ligu evrope.
l

lol12

pre 4 meseca

A kako mogu RB Lajpcig i RB Salzburg?
G

Genijalac

pre 4 meseca

Oni nisu u City group
G

Gosttt

pre 4 meseca

Navodno nedovoljno dokaza prema uefi da imaju istog vlasnika a istrazivali su ih. Drugim recima: podmazali gde treba.
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Oooo, još kako je prodat.

Искрено речено

pre 4 meseca

фудбал није на продају😂😂😂😂😂
Z

Zijani

pre 4 meseca

Možda ubace partizan preko veze jer oni ne mogu ovako ni u ligu konfekcije da se plasiraju a nešto galame msm daj nek ih malo proguraju:))
G

Goss

pre 4 meseca

Juče ste dobili po tamburi izgleda nisi oka sklopio bol je neizreciva
@

@goos

pre 4 meseca

Naspavan a i dalje srećan što sam zvezdaš,pa da:)) vrv ti nisi oka sklopio od slavlja zbog istorijske pobede nad velikanom aj uzdravlje uživaj:)))